1.9 C
Campulung Muscel
29/11/2023

Miercuri, joi şi vineri, de la ora 16.00, Elena Lasconi vă invită la Primărie, pentru o dezbatere pe tema viitorului GAL

În această perioadă, se elaborează Strategia de dezvoltare GAL pentru următoarea perioadă de programare pentru fonduri europene.

S-a făcut deja cercetarea de piață pentru zonele urbane marginalizate (Grui, Vișoi, Cazărmilor, Pescăreasa, zona Blocurile ARO).

Urmează dezbatere publică pentru fiecare zonă în parte. Se prezintă nevoile de dezvoltare care au reieșit din cercetarea de piață și vom prezenta succint soluțiile pentru rezolvarea problemelor.

Programul dezbaterilor este următorul:

  1. Vișoi, 15 noiembrie, ora 16:00, sala mare a Primăriei;
  2. Grui, 16 noiembrie, ora 16:00, Sala mare a Primăriei;
  3. Cazărmilor, Blocurile ARO și Pescăreasa, 17 noiembrie, ora 16:00, Sala mare a Primăriei.

„Dezbaterile sunt foarte importante și părerea fiecărui câmpulungean contează. Șansa noastră sunt fondurile europene. Această strategie trebuie să fie în concordanță cu nevoile reale ale comunității. În felul acesta, putem defini și liniile de finanțare necesare pentru dezvoltarea orașului.”, a afirmat primăriţa Elena Lasconi.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!