31.9 C
Campulung Muscel
17/07/2024

Mâine, 7 noiembrie, la Biblioteca Municipală „Ion Barbu”, va fi marcată deschiderea „Lunii Istoriei”

Luna noiembrie devine „Luna Istoriei”, o perioadă dedicată descoperirii şi promovării istoriei oraşului. În 2023, evenimentele au fost programate şi marcate de Fundaţia Acasă în Muscel, în cadrul proiectului CulturAct.

Astfel, ziua de marţi, 7 noiembrie 2023, va marca începerea evenimentelor programate în prima jumătate a lunii noiembrie. De la ora 18.00, în cadrul Cercului de Istorie „Gheroghe I. Brătianu”, desfăşurat la Biblioteca Municipală „Ion Barbu”, va avea loc lansarea „Lunii Istoriei”, un moment ce reprezintă începutul unei călătorii în timp, în care participanţii vor avea ocazia de a explora istoria bogată a Câmpulungului. În cadrul acţiunii, cele trei echipe de elevi vor lansa cele trei trasee de explorare cu telefonul a reperelor istorice din oraş şi vor invita comunitatea să le parcurgă.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!