1.9 C
Campulung Muscel
29/11/2023

Miercuri, 8 noiembrie, va fi lansată cartea semnată de Nelu Constantin şi Moise Constantin, „Pagini de satiră şi umor: epigrame și catrene la pătrat”

Miercuri, 8 noiembrie 2023, Biblioteca Municipală “Ion Barbu” din Câmpulung va fi gazda unei noi lansări de volum. Cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpulung și în colaborare cu Asociația de Arte Vizuale “I.D. Negulici”, Biblioteca organizează lansarea cărţii cu titlul „Pagini de satiră și umor, epigrame și catrene la pătrat”, semnată de cei doi autori Nelu Constantin și Moise Constantin.

Evenimentul va avea loc în sala de lectură a Bibliotecii, cu deschiderea programată pentru ora 16.00. Astfel, această lansare de carte a reprezintă o oportunitate pentru pasionaţii de literatură, cultură şi artă de a se conecta cu creația artistică și umorul sub diverse forme.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!