3.3 C
Campulung Muscel
20/04/2024

Cereri pentru domeniul public. O familie din Vişoi vrea să-şi facă o consolă de protecţie la apartament, iar alta din Grui solicită teren pentru două balcoane

Trei solicitări pentru diferite suprafeţe din domeniul public conţine ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local programată marţi, 29 noiembrie 2022, solicitanţii fiind patru persoane fizice şi o societate comercială. Două familii din Grui şi Vişoi vor să-şi construiască extinderi ale apartamentelor, sub forma unor balcoane şi a unei console de protecţie, în proiecţia apartamentelor de la etajele superioare. Iar firma care activează în centrul Câmpulungului, lângă Primărie, intenţionează să-şi dezvolte activitatea amenajând o terasă demontabilă, care să nu afecteze pavajul executat în cadrul investiţiei de reabilitare a Pieţei Primăriei. După şedinţa de Consiliu Local vom reveni cu cele discutate în plen, dacă vor fi obiecţii şi comentarii pe marginea acestor cereri.

  • O familie din Vişoi cere 4 metri pătraţi pentru a amenaja o consolă de protecţie la apartamentul de la parter

Una dintre cele trei solicitări adresate autorităţilor priveşte obţinerea unei suprafeţe de 4 metri pătraţi din domeniul public al Câmpulungului, de care o familie din Vişoi are nevoie pentru edificarea unei console de protecţie aferentă apartamentului. Terenul cerut de Geta şi Nicolae Pâslaru se află pe strada George Topârceanu, nr.2, în dreptul apartamentului nr.3 situat la parterul blocului B6, scara D. Oamenii, care deţin locuinţa din anul 1994, au făcut o cerere la Primărie în luna august, pentru a primi bucăţica de teren necesară construcţiei precizate. Motivul pentru care vor să întreprindă amenajarea cu pricina îl constituie stoparea infiltraţiilor la baza pereţilor exteriori ai apartamentului cu două camere, cu o suprafaţă utilă de aproape 65 metri pătraţi.

Executivul propune, dacă Legislativul municipal va fi de acord, un termen de concesiune de cinci ani, cu posibilitatea prelungirii prin acordul părţilor, dacă se respectă clauzele contractuale.

  • Doi soţi din Grui cer permisiunea autorităţilor pentru două balcoane în proiecţie  

În toamna acestui an, s-au adresat Primăriei şi soţii Anişoara şi Costel Radu, care doresc să concesioneze 9,90 metri pătraţi din domeniul public al municipiului. Terenul se află în cartierul Grui, nr.74bis, în dreptul blocului P13, scara B, la al cărui parter este apartamentul familiei respective. Cetăţenii vor să li se permită să construiască două balcoane în proiecţie, unul de 3,80 metri pătraţi, altul de 6,10 metri pătraţi. Cererea acestora a fost introdusă în dezbaterea Consiliului Local, care va avea loc marţi după amiază. Termenul de concesiune, dacă proiectul de hotărâre trece la votul aleşilor, este tot de cinci ani.

Soţii din Grui au cumpărat, în 1993, de la RA Edilul Câmpulung apartamentul cu două camere, cu suprafaţa utilă de aproximativ 44 metri pătraţi. „E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!