21.9 C
Campulung Muscel
23/07/2024

Circulaţia, întreruptă la Câmpulung, pentru raliu, pe tronsonul cuprins între Biserica „Sfântul Nicolae” şi Policlinică

  • TRAFIC ÎNCHIS LA LEREŞTI PENTRU ,,TROFEUL CÂMPULUNG 500”!

În zilele de 18 şi 19 septembrie 2021, pe raza localităţii Lereşti, traficul va fi închis pe DJ 734, pe tronsonul de drum cuprins între km 8 şi km 13+800m, între orele 07:00-19:00, în ziua de sâmbătă, respectiv 07:00-17:00, în ziua de duminică. Iar, în Câmpulung, circulaţia rutieră va fi întreruptă pe tronsonul cuprins între intersecţia străzii Istrate Rizeanu cu străzile Negru Vodă şi Republicii, până la intersecţia străzii Negru Vodă cu strada Poenaru Bordea, astfel:

-Vineri, 17 septembrie 2021, între orele 11.00 – 19.00;

-Duminică, 19 septembrie 2021, între orele 15.00 – 18.00.

Pentru organizarea pe teritoriul judeţului Argeş a celei de-a X-a ediţii a competiţiei de automobilism „TROFEUL CÂMPULUNG 500”, din cadrul etapei a VII-a din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă 2021, vor fi instituite restricţii de trafic, cu închiderea circulaţiei pe DJ 734, Voineşti – Lereşti – Voina, pe tronsonul cuprins între km 8 şi km 13+800m, după cum urmează:

-Sâmbătă, 18 septembrie 2021, în intervalul 07:00 – 19:00;

-Duminică, 19 septembrie 2021, în intervalul 07:00 – 17:00.

Un număr total de 10 poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung, Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ, precum şi 24 de jandarmi argeşeni, şi 6 poliţişti locali din cadrul Poliţiei Locale Câmpulung, vor suplimenta personalul organizatoric.

Poliţiştii atenţionează persoanele care au rezervare la unităţi de cazare aflate pe tronsonul în cauză, respectiv pensiunile din zona barajului Râuşor, cu privire la faptul că trebuie să ajungă la acestea în afara intervalului menţionat.

Pentru prevenirea producerii evenimentelor rutiere pe fondul condiţiilor de trafic aglomerat, conducătorilor auto li se recomandă să îşi păstreze calmul, să nu uite de politeţea rutieră, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri şi ale organizatorilor şi să nu blocheze intersecţiile.

Pe timpul călătoriei cu autovehiculul, şoferilor li se recomandă să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să păstreze distanţa de siguranţă în mers, pentru a putea opri în siguranţă şi să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule sau efectuarea unor manevre riscante în trafic.

Celor care doresc să urmărească competiţia în calitate de spectatori li se recomandă să respecte indicaţiile organizatorilor şi să nu se plaseze în zone cu risc de producere a unor accidente.

Informaţii actualizate despre situaţia traficului găsiţi pe site-ul oficial al Poliţiei Române, la secțiunea Infotrafic: https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic – verificaţi starea traseului pe care urmează să îl parcurgeţi, înainte de a pleca la drum.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!