29.1 C
Campulung Muscel
16/07/2024

Detașamentul Mateiaș a fost prezent la Festivitatea de Absolvire a Promoţiei „Avram Iancu” din cadrul Colegiului Militar „Tudor Vladimirescu” Craiova

Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” este un partener „de suflet” al Muzeului Municipal Câmpulung şi al Asociaţiei „Historia Renascita”, astfel că Detaşamentul Mateiaş a defilat, astăzi, în faţa mulţimii, alături de tinerii absolvenţi.

Astfel, prin colaborarea cu maior Florin Jianu, atât la ceremonia de absolvire a celor 119 elevi ai Promoţiei „Avram Iancu”, cât şi la „ultimul apel”, făcut cu o seară înainte, a fost prezent şi Detaşamentul Mateiaş, fiind alături de cei prezenţi la eveniment.

La Colegiul Național Militar ,,Tudor Vladimirescu” din Craiova a avut loc festivitatea de absolvire a celei de-a 90– a promoții de elevi militari de la Craiova, cea de-a șaptea de absolvenţi ai Colegiului Naţional Militar „Tudor Vladimirescu”, după reînființarea sa în anul 2016.

La festivitate au participat toți cei 544 de elevi, dintre care 119 absolvenți, cadrele didactice și cele militare care le-au călăuzit pașii timp de 4 ani.

Festivitatea s-a desfășurat în prezența generalului-maior Liviu Marian Mazilu, locțiitorul pentru resurse al Șefului Statului Major al Apărării, și a generalului de brigadă Gheorghe Maxim, comandantul Comandamentului Comunicațiilor și Informaticii.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!