20 C
Campulung Muscel
18/07/2024

Retromobil Club România pregăteşte Raliul Carpaţi Retro „Argeş 25”. CJ sprijină evenimentul cu 7.500 lei şi materiale promoţionale pentru 40 de echipaje

În perioada 29 august – 1 septembrie 2024, în judeţul nostru se va desfăşura Raliul Carpaţi Retro „Argeş 25”, în organizarea Retromobil Club România. Pentru susţinerea acestui eveniment, Consiliul Judeţean a acceptat un parteneriat cu asociaţia organizatoare, ca urmare a solicitării acesteia de sprijin logistic şi financiar.

  • Raliul continuă tradiţia Festivalului Automobilelor de Epocă, desfăşurat la Sinaia începând cu anul 1983

„Cu o tradiţie de 25 de ani, Raliul Carpaţi Retro este cunoscut ca fiind unul dintre evenimentele cele mai importante ale Asociaţiei Retromobil Club România, fiind în atenţia celor pasionaţi de vehicule de epocă, precum şi a mass-media. Evenimentul a fost lansat de Asociaţia Retromobil Club România în anul 2000, ca o continuare a tradiţiei Festivalului Automobilelor de Epocă, desfăşurat la Sinaia începând cu anul 1983, eveniment care includea şi un raliu de regularitate pe ruta Bucureşti-Sinaia. După trei ediţii care au avut ruta Bucureşti-Sinaia, din raţiuni organizatorice, s-a decis ca ruta şi destinaţia raliului să fie diferite la fiecare ediţie. De-a lungul anilor, raliul s-a bucurat de participare internaţională, cu echipaje din străinătate, acestea având ocazia să descopere locuri superbe din România. Desfăşurarea evenimentului pe teritoriul judeţului Argeş va pune în valoare interesele socio-culturale ale ambelor entităţi.”, este motivaţia susţinerii evenimentului de către Consiliul Judeţean, for la al cărui ajutor au apelat organizatorii.

Prin acordul de asociere, Consiliul Judeţean îşi ia angajamentul să participe în calitate de partener la organizarea evenimentului Asociației Retromobil Club România – Raliul Carpaţi Retro „Argeş 25”; să participe la activităţile evenimentului în măsura în care angajamentele de natură instituţională permit acest lucru; să sprijine financiar Asociaţia Retromobil Club România cu suma de 7.500 lei şi cu materiale promoţionale pentru 40 de echipaje participante la raliu.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!