20 C
Campulung Muscel
18/07/2024

Circulaţie infernală după ce Bulevardul a fost închis pe ambele sensuri. Poliţiştii care ar trebui să fluidizeze traficul stau la adăpost

A trecut mai mult de un an de când se lucrează la Bulevardul Pardon, cu perioade de pauză. Cu toate acestea, administraţia şi cele două poliţii se fac că nu văd abuteiajele formate pe arterele principale din oraş. De când au început cursurile la şcoli, situaţia s-a complicat şi mai mult. Cu toate acestea, lipsesc oamenii legii care ar trebui să dirijeze traficul în punctele în care se gâtuie circulaţia după ce străzile Republicii şi Negru Vodă, de-o parte şi de alta a Bulevardului au fost închise.

Dimineaţa şi la prânz, când se intră şi se iese de la şcoli şi grădiniţe, e de evitat zona centrală, dar, din păcate nu sunt prea multe alte alternative. După ora 16.00, când ies bugetarii, situaţia este aceeaşi.

În cele două capete ale Bulevardului, la Biserica Catolică şi la „Sfântul Nicolae” e pe viaţă şi pe moarte. Claxoane, înjurături, flash-uri, nervi întinşi după ce stai şi zece minute se înaintezi câţiva metri. Situaţia e la fel de încurcată la intersecţia străzilor Constantin Brâncoveanu cu Istrate Rizeanu, la fosta brutărie. Şoferii care urcă pe Constantin Brâncoveanu, inclusiv cei deviaţi de pe zona centrală, trec bine mersi, în schimb, cei cu „stop”, de pe Istrate Rizează încremenesc până au posibilitatea să traverseze intersecţia şi atunci cu scârţâieli de roţi.

Astăzi, la Biserica Catolică, a fost nebunie totală. Zeci de maşini s-au blocat când să cotească spre strada Mihai Eminescu. S-a întâmplat şi ca un tătăiţă, din obişnuinţă, să-i de înainte şi s-a trezit în faţa străzii blocate. Ca să facă manevra de întoarcere, din nou a gâtuit circulaţia şi aşa supra aglomerată şi cu destui şoferi nedisciplinaţi şi fără bun simţ. Plus că, în faţa bisericii, pe zebră au traversat continuu pietoni, parcă ieşiţi ca din pământ, cărora, şoferii au trebuit să le acorde prioritate.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!