11.6 C
Campulung Muscel
24/05/2024

ARO Câmpulung, a doua victorie cu Ovidiu Tică „la volan”!

ARO Câmpulung a reușit vineri, 12 aprilie, a doua victorie din play-out-ul Ligii 3 la fotbal (Seria 4) și a ieșit din zona minată a retrogradării, însă, emoțiile nu s-au terminat pentru elevii antrenorului Ovidiu Tică. Pe terenul de la Dragoslavele, echipa musceleană s-a impus cu scorul de 2-0 în fața „tricolorilor” din Breaza și a urcat pe locul 4 în clasament. În campionatul regulat, întâlnirile dintre cele două echipe s-au încheiat de fiecare dată cu victoria gazdelor. Tricolorul a câștigat la Breaza cu 2-0, iar la Câmpulung  ARO a învins cu același scor,  golurile fiind marcate de Simon Măzărache și Darius Grigore.

În partida de vineri, ARO a avut în sfârșit de partea sa pe zeița Fortuna, în condițiile în care oaspeții nu au jucat deloc rău, din contră, au avut momente de dominare, mai ales în prima repriză, și șanse de gol, însă irosite cu ușurință. Prahovenii au intrat bine în joc și în minutul 8 trec pe lângă deschiderea scorului. Două minute mai târziu, oaspeții nimeresc transversala porții apărate de Alexandru Silveanu. Treptat, treptat, fotbaliștii musceleni echilibrează jocul iar în minutul 40 Darius Grigore reia în plasă, din interiorul careului mic, balonul pasat excelent de Laurențiu Robu și stabilește scorul primei reprize. În debutul reprizei secunde, ARO forțează majorarea scorului, cel mai aproape de gol fiind căpitanul Simon Măzărache care, după ce înșiră trei adversari, pătrunde în careul de 16 metri și șutează puternic la poartă, însă Dorian Neacșu, portarul oapeților, reușește să respingă. În minutul 54, Gabriel Jenaru duce scorul la 2-0, cu un șut plasat de la limita careului mare, după o pasă a lui Măzărache. După ce primesc al doilea gol, oaspeții se aruncă în atac și își trec în cont alte două ocazii de a marca. Imprecizia adversarilor sau intervențiile salvatoare ale portarului muscelean au făcut ca scorul să rămână nemodificat. În minutul 77  al partidei, prahovenii rămân în 9 jucători de câmp, după ce Marian Dumitrache este eliminat în urma unei intervenții foarte agresive asupra lui Eduard Niță. În minutul 82, Jenaru are șansa să facă dubla, însă șutul acestuia nimerește stâlpul din dreapta porții lui Dorian Neacșu. În urma aceste victorii, ARO urcă pe poziția a patra clasamentului, având o „zestre” de 22 de puncte. Etapa viitoare, ARO se va deplasa la Pucioasa pentru a întâlni ocupanta primei poziții în clasamentul Play-Out-ului Ligii a III-a, Seria a IV-a.

N. Manole

ARO Câmpulung: Alexandru Silveanu – Laurențiu Robu (min. 48 – Grecu), Cosmin Oprean, Bogdan Chiper, Denis Răduță, Denis Pia (min. 69 – Niță), Cătălin Pahonțu (min. 81 – Papuc), Mario Durdun (min. 69 – Nițescu), Darius Grigore, Gabriel Jenaru (min. 81 – Grancea) și Simon Măzărache (cpt).

 • Antrenor: Ovidiu Tică
 • Rezerve: Iannis Mușat – Eduard Nită, Rareș Grecu, Antonio Papuc, Darius Șerban, Darius Vasilescu, Luis Bunel, Mihai Nițescu și Bobi Grancea.
 • CSO Tricolorul Breaza: Dorian Neacșu – Cristian Catrina, Tudor Țăranu, Vladuț Burlacu, Mario Dudu, Rareș Dogaru, Marius Duricu, Răzvan Catană (cpt), Denis Nedelcu, Costin Ioniță și Cristian Negotei.
 • Antrenor: Marius Vișan
 • Rezerve: Radu Mînzicu – Andrei Roșu, Marian Dumitrache, Andrei Dinu, Eduard Prodan, Alexandru Tone, Roberto Trăistariu, Cosmin Clinci și Daniel Dumitru.
 • Arbitri: Dănilă Ștefăniță (Otopeni) – Mocanu Florin Aurelian (Târgovişte) și Păunescu Adrian (Târgovişte)
 • Delegat de joc: Bacescu Mihail (Braşov)
 • Observator arbitri: Cantemir Constantin (Făgăraş)

Rezultate etapa 3, Liga 3, Seria 4, play-off

 • CS Blejoi – CS Dinamo București 2-0
 • SC Popești Leordeni – SCM Dunărea Giurgiu 2-2

Rezultate etapa 3, Liga 3, Seria 4, play-out

 • ARO Câmpulung – Tricolorul Breaza 2-0
 • CSO Plopeni – FC Pucioasa 2-0
 • Flacăra Moreni – CS Păulești 3-0

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!