31.9 C
Campulung Muscel
17/07/2024

Monica Davidescu şi Aurelian Temişan revin la Câmpulung. Pe 17 octombrie, sunteţi invitaţi din nou la teatru

După succesul piesei de teatru „Divorţul Anului”, inspirat plasată în debutul Festivalului „Muzica în filmul românesc”, doi dintre actorii care au urcat pe scena de la Ceramus revin la Câmpulung. Cei care s-au aflat în publicul spectacolului de teatru, care a umplut generosul şi elegantul cort de evenimente din Grui, au ocazia de a-i revedea pe Monica Davidescu şi Aurelian Temişan. Şi nu numai ei se vor bucura de „oferta” culturală a acestei toamne, ci toţi iubitorii de teatru din Câmpulung şi din Muscel, invitaţi la o seară de spectacol de calitate. Pe 17 octombrie 2023, de la ora 18.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor „C.D. Aricescu” se joacă piesa „Eu te cred, da’… tu mă minţi!” Iată, aşadar, un motiv excelent pentru câmpulungeni de a ieşi din casă şi de a se bucura împreună savurând prestaţiile actorilor care, la Ceramus, au oferit momente magice.

  • Din nou publicul muscelean este tratat cu o comedie savuroasă

Luna şi piesa de teatru! Ceea ce nu poate decât să ne dea speranţa că publicul muscelean merge în direcţia corectă, prin interesul manifestat faţă de spectacolele cu un nivel cultural ridicat. S-a văzut şi s-a simţit pe 4 septembrie 2023, la Ceramus, unde câmpulungenii i-au ovaţionat îndelung pe cei trei actori, Monica Davidescu, Ovidiu Cuncea şi Aurelian Temişan, care au jucat într-o comedie formidabilă, „Divorţul Anului”.

Cine a fost acolo are ocazia să repete experienţa, împreună cu toţi cei care simt nevoia de teatru şi nevoia să-i vadă interpretând pe actorii prezentului. Propunerea Companiei de Teatru Concordia, producătorul spectacolului la care sunteţi invitaţi marţi, 17 octombrie, este „Eu te cred, da’… tu mă minţi!”, o adaptare după „La Menteuse”, scrisă de Jaques Bricaire şi Maurice Lasaygues, în regia lui Liviu Lucaci.

Vor urca pe scena de la Câmpulung actorii Aurelian Temişan, Monica Davidescu, Anca Dinicu / Letiţia Vlădescu, Alexandra Sălceanu şi Cosmin Vîjeu. Scenografia este asigurată de Gabi Albu, iar costumele, de Ellida Toma şi Alina Gurguţă. Producătorul executiv al spectacolului este Monica Davidescu.

Eu te cred, da’… tu mă minţi!”, o comedie savuroasă, care are ca muză o… Ea (Alexandra Sălceanu). O fată care, prin natura ei, ajustează adevărul şi ţese poveşti pe care le adaptează la realitate. El (Cosmin Vîjeu) încearcă să rezolve problemele, dar creează şi mai multe încurcături. Când personajul despre care s-au născocit poveşti (Monica Davidescu) intră în scenă, totul o ia razna. Iar familia fetei, sora (Letiţia Vlădescu / Anca Dinicu) şi tatăl (Aurelian Temișan), este prinsă în caruselul minciunilor, spre deliciul spectatorului. O iubire, o posibilă căsătorie, una sau mai multe sarcini, una sau mai multe mame, minciuni, invenţii şi situaţii limită. Totul se termină…cu bine. Oare?!” (sursa: tnb.ro), este prezentarea în rezumat a „intrigii”, pe care nu vă rămâne decât s-o descoperiţi venind la teatru.

Cine şi pe cine interpretează: Aurelian Temişan – „Bernard, 50 ani, farmecul anilor grizonaţi”, Anca Dinicu / Letiţia Vlădescu – „Francoise, 30 ani, jurnalistă, foarte mondenă”, Cosmin Vîjeu – „Patrick, 30 ani, inginer, romantic, băiat frumos”, Monica Davidescu – „Isabelle de Rompoingt, creatoare de modă închipuită peste măsură”, Alexandra Sălceanu – „Jane, frumoasă, inventivă, un vis”.

Invitaţia a fost lansată, prin urmare, strecuraţi un eveniment frumos, o piesă de teatru cu subiect incitant, în programul serii de marţi, 17 octombrie, de la ora 18.30.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!