11.6 C
Campulung Muscel
24/05/2024

Elena Lasconi, invitată la campionatul de table organizat de Clubul Pensionarilor Câmpulungeni, a jucat câteva partide cu unul dintre câştigători

Clubul Pensionarilor Câmpulungeni a încheiat, de curând, campionatul de table, eveniment la care au participat peste douăzeci de persoane, selectate prin tragere la sorţi. Competiţia s-a desfăşurat în mai multe etape, începând cu formarea a patru grupe după extragere, urmate de probele de concurs şi încheiată cu etapele semifinale şi finale, în urma cărora câştigătorii au fost răsplătiţi.

La premiere a fost invitată şi primăriţa Elena Lasconi şi, fiind o împătimită a jocului de table, nu a refuzat invitaţia, ba mai mult, a şi jucat câteva partide cu unul dintre câştigători, demonstrând că pasiunea pentru acest joc poate fi împărtăşită de toţi, chiar şi de cei cu responsabilităţi administrative. La finalul partidei, Elena Lasconi le-a promis pensionarilor că îi susţine pe cei care sunt pasionaţi, astfel încât să mai organizeze şi alte concursuri de acest gen în oraş, posibil chiar un campionat la nivel mai mare, la care să se alăture jucători şi din alte localităţi.

Pasiunea pentru jocul de table a reunit pensionari bucuroşi de a participa la un astfel de eveniment, indiferent de rezultatele obţinute. Caracterul imprevizibil al jocului, influenţat de norocul zarului, este ceea ce dă farmec fiecărei partide. „Eu sunt mulţumit, ca preşedinte al Clubului Pensionarilor Câmpulungeni, că putem să facem aceste activităţi cu pensionarii şi ne-am propus să mai facem şi un concurs de şah sau joc de remi, dacă se găsesc pasionaţi. Consider că şi timpul favorabil ne ajută să mergem la un picnic unde să ne desfăşurăm mai bine activitatea, în aer liber, pentru că acolo putem admira şi alte lucruri, dar să şi avem prezenţa celor care sunt în zonă şi doresc să vadă cum se desfăşoară aceste concursuri. De asemenea, eu respect toate instituţiile statului şi chiar solicit de la acestea sprijin şi susţinere pentru Clubul Pensionarilor Câmpulungeni, altfel nu am putea să ne desfăşurăm activitatea. Pentru că Elena Lasconi, în prezent, este primarul Câmpulungului, merită să fie invitată la anumite acţiuni pe care le desfăşurăm, iar aceasta a răspuns mereu afirmativ acestor invitaţii, fiind prezentă întotdeauna.”, a transmis Alexandru Hubert, preşedintele Clubului Pensionarilor Câmpulungeni.

Premiile acordate au fost:

  • Premiul I – 300 lei, acordat lui Florin Andrei
  • Premiul II – 200 lei, acordat lui Emanuel Ene
  • Premium III – 100 lei, acordat lui Liviu Popescu
  • Două menţiuni – 50 lei fiecare, acordate pentru Trifon Arsene şi Petre Mălăiaşi

Premiile au fost acordate conform deciziei Clubului Pensionarilor Câmpulungeni.

 

Robert Adrian ŞTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!