25.2 C
Campulung Muscel
16/04/2024

Săptămâna viitoare va începe asfaltarea trotuarului de la TBC şi a zonelor în care au fost remediate avariile ţevilor de apă

De săptămâna următoare vor începe lucrările de asfaltare a porţiunilor în care s-a lucrat la remedierea avariilor ţevilor de apă, executate de Edilul. Aceasta este prima urgenţă care va fi acoperită în momentul în care se va porni staţia de asfalt, de către ADP. Tot de săptămâna viitoare, fiind pusă în funcţiune staţia de asfalt, se vor relua lucrările de reabilitare a trotuarului de pe strada Revoluţiei care leagă Gruiul de oraş, pe sensul de coborâre.

Astăzi, 13 martie 2024, una dintre echipele ADP lucra la acostamentul din dreptul cimitirului Apa Sărată. Fiind pe aceeaşi stradă, Grigore Alexandrescu, aceeaşi echipă a completat şi lucrarea unde a avut loc avaria unei conducte de apă, din dreptul străzii Valea Bărbuşii, pe care Edilul nu a putut-o repara, neavând utilajul necesar. „Pentru prima urgenţă când voi da drumul la staţia de asfalt, o zi-două, voi acoperi avariile remediate de Edilul, pentru că deranjează peste tot prin oraş. Asta va fi prima urgenţă. Mi-a venit bitumul şi încep încălzirea la bitum. Au fost foarte multe avarii. Toată infrastructura este veche şi degeaba repari într-o parte, pentru că apare o altă avarie, în altă parte. De aceea nici nu s-au făcut investiţii pentru covor asfaltic pe străzi, pentru că dacă nu sunt schimbate ţevile de dedesubt şi apoi apuci să spargi, nu se rezolvă nimic.”, a explicat Bogdan Pătru.

Pe de altă parte, în această săptămână s-au reluat lucrările pe trotuarul de la TBC. Acesta a fost început anul trecut, însă, din cauza Ordonanţei de Guvern care a diminuat cheltuielile pe anul 2023, acesta a fost pregătit şi lăsat pentru asfaltare în 2024. În prezent se lucrează la montarea bordurilor de-o parte şi de alta, iar săptămâna viitoare, când staţia de asfalt va fi pusă în funcţiune, se va turna şi covorul asfaltic. „Punem bordură faţă-spate, fundaţia trotuarului şi îl pregătim pentru asfaltare. Dacă dau drumul la asfalt de luni, o echipă va asfalta partea de sus şi o altă echipă va monta bordura în partea de jos, până la intersecţia cu Eremia Grigorescu.”, a menţionat Bogdan Pătru.

R.A.Ş.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!