19.9 C
Campulung Muscel
13/04/2024

Niciun muncitor prezent pe cele patru şantiere ale lui Răuţoiu

Pe patru dintre cele şase şantiere începute prin proiectul „Piaţa Neacşu uneşte comunitatea”, astăzi, 13 martie 2024, nu a fost observat niciun  muncitor al executantului, format din firmele oamenilor de afaceri Sorinel şi George Răuţiou, respectiv Group Concif – Bădeni şi Conteh Barengott – Târgovişte, care să execute vreo lucrare.

Deşi în 2023 au fost demarate lucrările la două dintre şantiere, respectiv Rotunda şi Romarta, lucrările au fost parţial finalizate, şantierul de pe Romarta fiind sistat din cauza perioadei reci a iernii. Cu toate că s-au mai îmbunat condiţiile meteorologice, activitatea de pe şantierul Romarta încă nu a fost reluată.

În ceea ce priveşte fosta piaţă „La ruşi”, unde ar trebui să fie construit un zid în apropierea parcării de lângă sediul PSD Câmpulung, pe care să se monteze prima literă a numelui „Neacşu”, lucrările nu au demarat încă, deşi există un ordin de începere emis din partea Primăriei Câmpulung.

Pe zona Chilii, unde autorităţile au propus consolidarea malului, progresul este aproape inexistent. Neputând fi încheiat la 31 decembrie 2023, proiectul GAL a fost prelungit până la data de 31 martie 2024. Cu toate acestea, în ultima săptămână, singurul semn de activitate a constat în montarea a două rânduri de plasă pe mal, un progres minim. Suntem deja la jumătatea lunii martie, iar dacă ritmul continuă să fie atât de lent, este puţin probabil ca lucrarea să fie gata până la termenul stabilit.

În Parcul „Prichindelul”, deşi iniţial lucrările au avansat, cu montarea plăcilor de granit pe aleea pietonală, activitatea s-a oprit din nou, făcând ca progresul să fie întrerupt, iar şantierul să intre într-o fază de stagnare, cel puţin până se mai îndreaptă vremea, cu toate că astăzi se putea lucra lejer în prima parte a zilei, deoarece vremea a fost prielnică.

Amintim care sunt cele şase zone din oraş, cuprinse în proiectul de modernizare: 1. „La ruşi” (parţial); 2.Gardă; 3.„Rotunda”; 4.„Romarta”; 5.Schei (spaţiul verde de la Jandarmi); 6 Grui (platforma de gunoi de peste drum de cimitir). În aceste zone vor fi amplasate cele şase litere ale cuvântului „Neacşu”: „N”-zona „La ruşi”; E (inclusă în „BINE AŢI VENIT”) – zona „La Gardă”; „A” – zona „Rotunda” (inclusă în „ROTUNDA”); „C”- zona „Romarta” (inclusă în „CÂMPULUNG”); „S” – zona Schei (inclusă în „SCHEI”); „U” – zona Grui (inclusă în „GRUI”).

E.M.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!