1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

Echipa „Musical cu Caroliştii” a derulat un nou proiect, inspirat, de această dată, din filmul „Teen Beach”

Joi, 9 noiembrie 2023, amfiteatrul Colegiului Naţional Pedagogic „Carol I” a găzduit proiectul „Teen Beach Movie”, sau „Plaja Adolescenţilor, organizat de echipa „Musical cu Caroliştii”. Astfel, elevii colegiului au luat parte la un musical ce i-a introdus în povestea celor două filme din „Teen Beach Movie”.

Pentru cele două coordonatoare, Bianca Ștefan și Antonia Ungureanu, acesta a fost ultimul proiect organizat alături de „Musical cu Caroliștii”

Coordonatoarele Felicia Gănescu, Bianca Ştefan şi Antonia Ungureanu au adus laolaltă o producţie ce a marcat atât bucuria acestora, pentru felul în care echipa a reuşit să ofere un spectacol frumos, dar şi tristeţea, întrucât Bianca Ştefan şi Antonia Ungureanu sunt în clasa a XII-a, ceea ce înseamnă că pentru ele, acest proiect a fost şi ultimul din cadrul „Musical cu Caroliştii”.

Felicia Gănescu a menţionat că actorii şi voluntarii au depăşit toate aşteptările. Încă de la preselecţie a existat încrederea în talentul participanţilor şi aceasta s-a reflectat în reuşita lor de a oferi un spectacol cel puţin interesant. „Încă de când actorii au dat preselecţii pentru „Musical cu Caroliştii”, ştiam că o să iasă foarte, foarte bine, pentru că ei sunt foarte talentaţi, la fel şi la voluntari, dar şi la recuzită. Au dat 110% din ei şi s-a văzut, iar noi apreciem foarte mult şi, cu siguranţă, tot liceul o să le transmită felicitări”, a specificat aceasta.

Antonia Ungureanu a menţionat faptul că a avut mari emoţii, fiind ultima ediţie la care ea şi Bianca Ştefan au fost coordonatori, prin urmare şi-a dorit să fie un rezultat frumos, la care să se gândească pe parcurs şi să îşi amintească despre el ca fiind ultimul „Musical cu Caroliştii”, dar şi despre faptul că a fost unul dintre cele mai bune momente. În ceea ce priveşte viitorul echipei, aceasta a menţionat că: „Deja avem în minte câţiva elevi despre care credem noi că sunt demni să fie coordonatori, ca şi noi, iar la următorul proiect, cu siguranţă, o să-i îndrumăm să participe în calitate de coordonatori”.

Bianca Ştefan a subliniat colaborarea eficientă dintre actori, voluntari şi echipa de recuzită, recunoscând efortul colectiv ce a condus la un final perfect. „Aş vrea să le urez actorilor, voluntarilor, recuzitei şi colegelor mele felicitări, pentru că am putut să lucrez cu ele, iar actorii, recuzita şi voluntarii au ştiut să îşi facă treaba, iar finalul a fost perfect, chiar ce ne aşteptam de la ultimul „Musical cu Caroliştii”. Sunt foarte tristă că nu voi mai fi coordonatoare şi că nu voi mai fi alături de colegele mele. Atunci când Felicia ne spunea acest lucru, ne-a transmis foarte multă tristeţe şi chiar s-a ajuns aproape la lacrimi”, a menţionat Bianca Ştefan. De asemenea, Antonia Ungureanu a vorbit despre perspectiva personală asupra proiectului, menţionând că încă nu a realizat pe deplin că acesta a fost ultimul său proiect. Cu toate acestea, şi-a exprimat deschiderea de a reveni ca spectator şi a susţine viitoarele producţii ale echipei.

Felicia Gănescu a descris legăturile puternice formate în timpul colaborării cu cele două colege ale sale. Aceasta a evidenţiat calităţile acestora şi a menţionat că ele vor fi prezente ca invitate speciale la evenimentele viitoare, subliniind ideea de continuitate şi recunoaştere a contribuţiilor aduse.

Personajele celor două poveşti ale filmelor au fost:

 • McKenzie – Iulia Ştefania Măruntu
 • Lela – Luciana Andreea Hoaghea
 • Tanner – Sebastian Moiceanu
 • Brady – Mihai Lungu
 • Butchy – David Paraschivescu
 • Cheechee – Mihaela Gherghe
 • Seacat – Iulian Şerban
 • Giggles – Bianca Minescu
 • Struts – Diana Alessandra Joiţa

Dansatorii care au făcut parte din proiect au fost: Felicia Gănescu, Georgiana Alexandra Scărişoreanu, Anne Mari Ştefania Ţurlea, Alexandra Elena Antone, Gabriela Badoi, Roxana Pietroşanu, Ioana Rebeka Bogdan, Bianca Moraru, Valeria Voinea, Raluca Maria Floarea, Elena Safta.

Cântecele prezentate în proiect au fost:

 • Surf Cray
 • Cruisin for a Bruisin
 • Falling for ya (Lela)
 • Like me
 • Can’t stop Singing
 • Right Where I Wanna Be
 • Falling for ya (Cheechee)
 • Gotta Be Me

R.A. ŞTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!