1.9 C
Campulung Muscel
29/11/2023

S-a sinucis, tăindu-şi burta cu un cuţit

Sfârşit cumplit pentru un bărbat de 44 de ani, din localitatea Poienarii de Muscel! Cunoscut cu afecţiuni psihice, Florin Istrate şi-a curmat viaţa spintecându-şi abdomenul cu un cuţit. Tragedia a ieşit la iveală după ce o rudă a sinucigaşului, aflată la muncă în străinătate, a dat alarma, îngrijorată de faptul că bărbatul nu mai răspundea de câteva zile la telefon.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit de poliţişti în locuinţa acestuia. Deşi anchetatorii au luat în calcul şi posibilitatea ca Florin Istrate să fi fost omorât, în cele din urmă cercetările la faţa locului şi necropsia au stabilit altceva. „În noaptea de 03 spre 04 iulie a.c., în jurul orei 02:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, un bărbat de 44 de ani, din localitatea Poienarii de Muscel nu răspunde apelurilor telefonice repetate ale cunoscuților. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești  și echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, care l-au găsit pe bărbat, decedat, în locuință. Acesta prezenta o plagă penetrantă la nivelul abdomenului, posibil produsă în urma unui act suicidal.Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.  În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările vor continua, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs. Bărbatul locuia singur și era cunoscut cu afecțiuni psihice, pentru care avea prescris tratament medical pe care nu-l urma, și obișnuia să consume, frecvent, băuturi alcoolice.”, informează IPJ Argeş.

Alex Barbu

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!