13 C
Campulung Muscel
02/12/2023

Pe bulevard, s-a mărit efectivul de lucru pentru a termina lucrarea de Zilele Câmpulungului

Astăzi, 7 iulie 2023, pe șantierul de pe Bulevardul „Pardon”, echipa de muncitori s-a mărit. Aceștia lucrau la montarea noilor stâlpi, precum și la turnarea ultimului strat de beton de lângă Biserica „Sfântul Nicolae Popa-Savu”.

Se pare că promisiunea ca lucrarea de pe Bulevardul „Pardon” să se definitiveze până la Zilele Orașului, însă este în continuare greu de crezut. Muncitorii angajați să se ocupe de lucrare montau deja stâlpii pe marginile bulevardului. De asemenea, o altă echipă de oameni a turnat, chiar și pe timp de ploaie, potrivit acestora, stratul de beton care se află pe ultima porțiune a bulevardului, în dreptul Bisericii „Sfântul Nicolae Popa-Savu”.

Cu toate acestea, până ca lucrarea să se finalizeze, ar mai trebui instalați bolarzii și montate băncile pe alveolele amenajate, potrivit unuia dintre muncitori.

E.M

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!