27.1 C
Campulung Muscel
24/07/2024

Năftănăilă, fostul primar de la Albeşti, încarcerat

Condamnat la patru ani de închisoare cu executare în condiţii privative de libertate, pentru fraudarea fondurilor APIA şi băutură la volan, Ionel Năftănăilă, fostul primar de la Albeştii de Muscel a fost încarcerat de Sfântul Nicolae.

Aşa cum au anunţat, poliţiştii Secţiei Rurale Valea Mare Pravăţ au pus în executare, pe 6 decembrie, mandatul pedepsiei cu închisoare, emis de Judecătoria Câmpulung, în cazul lui Ionel Năftănăilă, în vârstă de 56 de ani, condamnat pentru infracţiuni de corupţie şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Sentinţa definitivă a fost dată pe 2 decembrie 2021 de Curtea de Apel Piteşti, care a dispus ca Ionel Năftănăilă să execute un an de închisoare, după ce a fost prins băut la volan, desfiinţând amenda penală primită la prima instanţă; şi alţi trei ani, din dosarul în care a fost condamnat pentru infracţiuni de corupţie, care erau cu suspendare. Aşa a rezultat pedeapsa de patru ani pe care o are de ispăşit Ionel Năftănăilă în condiţii privative de libertate. E.M.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!