1.9 C
Campulung Muscel
29/11/2023

Elena Lasconi a vizitat parcul de pe Dragalina, unde a început să se toarne tartan

În această sătpămână, în parcul de pe Dragalina, se lucrează la amenajarea tartanului. Momentan, acesta a fost pus în două culori, respectiv, roșu și verde, iar primărița Elena Lasconi a verificat astăzi, 7 iulie 2023, cum arată lucrarea.

  • Cât de curând, stratul de tartan va fi gata turnat

Elena Lasconi este de părere că parcul arată foarte bine și, discutând cu muncitorii, s-a interesat dacă tartanul va fi gata turnat până mâine sau nu. Răspunsul muncitorilor a fost că: „astăzi nicio șansă să terminăm. Era posibil dacă nu ar fi plouat ieri. Ce vedeți aici, am făcut cu roșu, iar acum ne-am apucat cu cel verde. Mâine le-am zis să scoată piatra de aici și să pună pietriș pentru că mustește zeama aceea de pământ prin tartan”.

Așadar, până acum, în parcul de pe Dragalina a fost turnat doar o parte din tartan și urmează, cât de curând, ca amenajarea acestuia să se finalizeze. Totodată, de menționat este faptul că se va turna și în parcul de pe Alexandru cel Bun, lucrarea fiind coordonată cu cea de pe Dragalina. Potrivit Elenei Lasconi: „Eu sper ca săptămâna viitoare să fie gata și aici și la Alexandru cel Bun cu tartan!”.

R.A.Ș

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!