13 C
Campulung Muscel
02/12/2023

Prima ediție a competiției „Ultimate Muscel League” a fost un succes la Baza Sportivă „Adelina”

Competiția de minifotbal desfășurată la Baza Sportivă „Adelina” în data de 1 iunie 2023 a fost un succes remarcabil, atrăgând participanți din diferite categorii de vârstă și creând o atmosferă plină de bucurie și competiție sportivă. Inițiată de către Beni Iordan și Denisa Coman, competiția a purtat denumirea de „Ultimate Muscel League” și a fost concepută ca o modalitate de a încuraja activitatea fizică și interacțiunea socială în comunitate.

Pentru desfășurarea turneului, organizatorii au obținut sprijinul generos al lui Tanțe Fleancu, care a pus la dispoziție Baza Sportivă „Adelina” din Vișoi. Această locație a oferit un teren de joc potrivit pentru a găzdui competiția. La turneu au participat în total 12 echipe, împărțite în trei grupe a câte patru echipe. Fiecare echipă a avut ocazia de a se întrece în mai multe meciuri de fotbal pentru a avansa în fazele ulterioare ale competiției și pentru a câștiga trofeul pus în joc de organizatori. Atmosfera a fost plină de entuziasm și determinare, iar jucătorii au dat tot ce au avut mai bun pe teren pentru a-și susține echipa și a obține victoria.

După meciurile din faza grupelor, primele două echipe clasate și cele mai bune echipe de pe locurile III s-au calificat în etapa următoare a competiției. Bătăliile pe teren au fost aprige, iar tensiunea a crescut pe măsură ce echipele se apropiau de finala turneului. În final, echipa câștigătoare care a ridicat trofeul „Ultimate Muscel League” a fost cea sub denumirea de „Samsarii”, în timp ce locurile II și III au primit medalii și diplome pentru performanțele lor remarcabile.

Inițiatorii competiției, Beni Iordan și Denisa Coman, au exprimat satisfacția lor față de succesul evenimentului și impactul pe care l-a avut asupra comunității locale. Ei au subliniat că intenția lor principală a fost de a promova sportul și activitatea fizică în rândul tinerilor, adulților și copiilor, și au fost încântați să vadă cum participanții s-au bucurat de competiție și au format legături noi între ei. „Am vrut să facem o mișcare în oraș prin care să punem în mișcare mai multe grupuri sociale, tineri, adulți, copii și am profitat de faptul că de 1 iunie este sărbătorită Ziua Copilului și am făcut un mini turneu de fotbal. Domnul Tanțe Fleancu ne-a pus la dispoziție Baza Sportivă „Adelina” din Vișoi pentru a putea desfășura turneul aici, iar în această competiție s-au strâns 12 echipe împărțite în 3 grupe a câte 4 echipe, calificându-se mai departe primele două și cele mai bune locuri III. Trofeul a fost câștigat de echipa finalistă, iar locurile II și III au primit medalii și diplome”, a menționat Beni Iordan.

Prima ediție a concursului „Ultimate Muscel League” a fost, așadar, un succes și a demonstrat că sportul poate aduce oamenii împreună și poate crea o atmosferă pozitivă în comunitate. Organizatorii și participanții speră că acest eveniment va deveni o tradiție și că în viitor vor putea găzdui și mai multe competiții sportive similare, promovând astfel un stil de viață activ și sănătos în rândul locuitorilor orașului.

Robert Adrian ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!