20.7 C
Campulung Muscel
21/07/2024

Mâine, la ora 12.00, în Piaţa Primăriei, sunt oferite câmpulungenilor 1.000 de porţii de fasole şi cârnaţi

Autorităţile câmpulungene menţin tradiţia servirii meniului consacrat de Ziua Naţională a României. Iniţial, Primăria a avut în plan să servească 500 de pachete, dar, după cum am fost anunţaţi astăzi, printr-o comunicare făcută de primarul Elena Lasconi, pregătirile s-au făcut pentru 1.000 de porţii de fasole şi 1.000 de porţii de cârnaţi. Ritualul de 1 Decembrie a suferit câteva modificări faţă de anii anteriori, în sensul că cetăţenii dornici să guste preparatele tradiţionale oferite de Primărie nu vor mai lua masa în aer liber, împreună cu aleşii, ci vor primi pachetele pentru acasă.

„Începând cu ora 12.00, în Piaţa Primăriei, vom oferi 1.000 de pachete care vor conţine: o caserolă cu iahnie de fasole, o caserolă cu 200 de grame de cârnaţi, o chiflă, tacâmuri de unică folosinţă. Important: este interzis consumul acestora în Piaţă!”, precizează comunicatul administraţiei publice locale. Împărţirea pachetelor se va face în mai multe etape, pentru a se respecta toate normele de igienă şi distanţare în vigoare.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!