20.2 C
Campulung Muscel
25/06/2024

Subprefectul Neculăescu şi-a revenit din boală la timp pentru speech-ul de Paşte

După ce s-a dat faultat în momentul în care ar fi trebuit să fie pionul principal al PSD în mascarada  legată de Bulevardul „Pardon”, subprefectul Ciprian Neculăescu a avut parte de o recuperare rapidă pentru a fi apt să rostească speech-ul de Paşte. Şi a vorbit din toată inima, cu acelaşi patos tovărăşesc cu care ne-a obişnuit, de ai fi zis că boala i-a fost luată cu mâna!

Profesorul greu încercat (mulţi ani s-a străduit, şi nu prea, să salte-n grad!), care de la simplu suplinitor navetist a ajuns director de şcoală, graţie partidului, ar fi trebuit să ţină o conferinţă de presă, de ce nu, chiar pe bulevardul încărcat de istorie, pentru a puncta marea dezlegare la reluarea lucrărilor de reabilitare, pusă la cale, chipurile, de PSD!

Surprinzător, Ciprian Neculăescu a acuzat o stare de rău chiar în momentul în care ar fi trebuit să dea dovadă că merită încrederea câmpulungenilor care l-au propulsat, indirect, la vârful conducerii judeţului Argeş. A salvat onoarea partidului, e drept, cam stângaci, celălalt subprefect, Bogdan Minciunescu, care, într-o declaraţie de presă, a anunţat că Instituţia Prefectului Argeş nu formulează recurs la sentinţa civilă a Tribunalului Argeş privind Bulevardul „Pardon” din municipiul Câmpulung.

Acest lucru nu le-a picat prea bine mai marilor din PSD, care se gândesc serios să scape de cel care le-a pătat onoarea! Deputatul Simona Bucura Oprescu, însoţită de alţi fruntaşi ai organizaţiei locale a PSD, fără Neculăescu, dar cu Mădulărea şi Fologea, a dat o tură de bulevard explicându-le câmpulungenilor întâlniţi în cale rolul partidului pe care-l reprezintă în afacerea „Pardon”.

În rest, să-i dăm crezare lui Neculăescu: Hristos a Înviat! „ÎNVIEREA – cea mai veche și mai importantă sărbătoare a creștinătății; singura minune care ni se arată tuturor. PAȘTELE semnifică miracolul Învierii Domnului, aduce liniște sufletească, lumină, dă sens vieții omului credincios. Taina Sfintelor Paști este iubirea Sfintei Treimi revărsată pe pământ. Sărbătoarea Învierii Domnului este prilej de mare și profundă bucurie, dar și un moment de reflecție asupra vieții fiecăruia dintre noi. „Dumnezeu coboară în suflet, iar sufletul urcă la Dumnezeu”. HRISTOS A ÎNVIAT!”, este mesajul subprefectului Neculăescu, fără stări de ameţeală şi vomă! „E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!