37.4 C
Campulung Muscel
17/07/2024

Măgeanu s-a dus cu plocon la Gorghiu

Unul dintre comunicatorii PNL Câmpulung – ori vreunul cu BAC-ul luat toamna, ori vreunul care s-a „împărtăşit” vârtos de Paşte -, a trântit pe Facebook, în Vinerea Mare un textuleţ, fără noimă. Care s-a vrut urarea de sărbătoare a partidului responsabil de calvarul Câmpulungului de un an, de când liberalii au oprit cu un proces politic lucrarea din centrul municipiului. Noroc cu poza – fără nicio legătură cu Câmpulungul – care îl lămurea oarecum pe cititor cine a dat şi cine a luat. Norris Măgeanu s-a dus cu plocon de Paşte la preşedinta PNL Argeş, Alina Gorghiu, chipurile, ca să promoveze produsele de panificaţie specifice sărbătorilor ale unei căutate brutării din Câmpulung. Textul ameţit, fără subiect şi predicat, scris de unul care s-o fi jenant s-o spună pe-a dreaptă că Măgeanu a cadorisit-o pe Gorghiu cu bunătăţi de la Câmpulung, sună aşa: „Cafea, cozonac, pască de la brutăria Dieter’s Bread din Câmpulung şi poveşti frumoase cu un câmpulungean cu suflet mare, Norris Măgeanu.” Câmpulungeanul cu suflet mare îl împarte cu toate partidele în lipsă de figuri mai de „Doamne, ajută!” pentru alegerile din 2024.

  • Fotografia cu Gorghiu şi Măgeanu a dat „apă la moară” celor care merg la varianta unui candidat comun al PSD şi PNL   

Pendulând de la stânga la dreapta politică, Norris Măgeanu pare imaginea de împrumut a celor două partide locale lipsite de candidaţi la Primăria Câmpulung. Pozându-se când cu PSD, când cu PNL, şeful Federaţiei Române de Automobilism Sportiv alimentează zvonul care circulă de ceva vreme în târg, cum că PSD şi PNL vor avea un candidat comun la funcţia de primar. Altminteri, la ce „valori” deţin, momentan, în „bătătură” cele două organizaţii, nici nu este cazul să se prezinte la alegerile de la anul, în caz că aleg să meargă pe drumuri separate. PNL, un partid „mort”, este favorizat dacă se agaţă de un PSD în creştere electorală şi la Câmpulung. Să nu uităm că PNL, un „parazit” al politicii locale, care nu mai face nicio brânză prin puteri proprii, s-a aflat, timp de doi ani, la conducerea Câmpulungului, în ciuda rezultatului catastrofal de la localele din 2020. Acum, după ce s-a adâncit în mocirlă mai tare, cu Bulevardul „Pardon”, s-a ivit altă şansă pentru PNL. Iar această şansă este PSD. Dacă PSD acceptă povara „bolovanului” PNL aflat în prăbuşire rapidă pe povârnişul electoral.

Cele trei-patru variante de candidaţi pe care i-ar avea PSD Câmpulung sunt poveşti, căci, dacă măcar una ar fi existat, era deja prezentată alegătorilor. Cu Lasconi favorită la Primărie, ca primar în funcţie, să scoţi candidatul înainte de alegeri este dovadă de imaturitate politică, ceea ce nu este cazul la PSD, un partid cu lideri versaţi. La PNL Câmpulung, îngropat electoral de preşedinta judeţeană Alina Gorghiu cu mascarada Bulevardului „Pardon”, lipsa unor oameni bine văzuţi de comunitatea câmpulungeană este dureroasă ca la PSD.

Şi-atunci, cum n-au oameni nici unii, nici alţii, s-a împrăştiat varianta candidatului comun. A circulat, în „folclorul” local, înaintea lui Norris Măgeanu şi chiar în acelaşi timp cu Norris Măgeanu, numele lui Cristi Creţu, ca potenţial candidat susţinut de cele două partide care, pe căi individuale, vor fi zdrobite de Lasconi, chiar de una singură, fără o organizaţie politică în spatele ei.

În prezent, este pe val varianta cu Măgeanu, care a dat „apă la moară” comentatorilor cu această fotografie postată nu de Gorghiu, nu de Măgeanu, ci de PNL Câmpulung.

  • După defilarea PSD pe bulevard, a defilat şi PNL Câmpulung în online cu Gorghiu

Defilarea PSD, din Joia Mare, pe bulevardul „salvat” prin nepromovarea recursului, a fost urmată a doua zi, în Vinerea Mare, de o reacţie patetică a liberalilor: poza cu Măgeanu şi Gorghiu. E greu de catalogat drept o încercare de deturnare a atenţiei de la deznodământul speţei bulevardului cu un „nimic” comparativ cu importanţa atacului politic vizând-o pe primăriţa Câmpulungului.

Liberalii „boţiţi” iremediabil prin felul în care a început, a continuat şi s-a sfârşit şicanarea Elenei Lasconi, blocându-i-se principala lucrare, au ieşit la interval cu cei doi, într-un atmosferă amicală, pe o terasă care, în mod sigur, nu este din Câmpulung. Deşi se creează impresia de Câmpulung, prin postarea de către PNL Câmpulung, prin indicarea locului brutăriei şi a originii câmpulungene a lui Măgeanu.

Măgeanu, om liber de contract politic, n-are decât să împartă colaci pe la toate partidele. Nu acesta-i baiul, că s-a dus cu cozonacul la Gorghiu. De altfel, şi el spune acelaşi lucru, că relaţionează inclusiv cu persoane de la AUR. Deci, să nu ne mire dacă îl vedem în poză şi cu George Simion, de exemplu. Tot om e şi acela.

„Eu relaţionez cu oameni politici prin natura funcţiei pe care o am acum. Astfel, interacţionez cu oameni politici din toate partidele, am relaţii bune, de care nu mi-e jenă, ba din contră, cu membri PNL, PSD, USR sau AUR. Pentru ca oraşul nostru să meargă înainte, cel care îl conduce trebuie să ştie să gestioneze relaţiile şi să colaboreze cu toţi cei din jur. Părerea mea personală este că starea aceasta de scandal nu poate face bine oraşului şi pierdem cu toţii. Cu mai multă diplomaţie nu se ajungea aici.”, o „înţeapă” Măgeanu pe Lasconi, de data aceasta, voalat.

Conform scrierilor sale, Gorghiu nu este singura beneficiară a cozonacilor produşi la Câmpulung. „Eu personal am fost la brutărie, de unde cumpăr constant şi prezint produsele pe care le iau de acolo cât mai multor cunoscuţi, persoane publice, sportivi, actori, artişti, cum am făcut şi în cazul de faţă cu doamna preşedinte a Senatului României.”, susţine Măgeanu, căreia destinatara darului i-a mulţumit public pentru cozonac şi pască.

  • Oamenii îl condamnă pentru asocierea cu PNL şi Gorghiu. „Poate ai plimbat-o pe Alinuţa şi pe Bulevardul „Pardon”. Merita o poză cu marea voastră „realizare””

Măgeanu n-a avut de lucru să apară în compania Alinei Gorghiu într-o perioadă atât de sensibilă pentru câmpulungenii care aşteptau din vara trecută să se plimbe din nou pe bulevard. Foarte mulţi dintre cei care au lăsat comentarii sub fotografia neinspirat plasată înaintea sărbătorilor l-au condamnat pe nepotul vestitului pălărier că-şi asociază imaginea cu PNL, partidul care a îngropat Câmpulungul.

Iată ce-i scriu doar câţiva dintre cei decepţionaţi de compania liberală a lui Norris Măgeanu.

  • Iosif Cazan: „Domnule Măgeanu, ar trebui să uiţi de politică, nu te murdări ca să faci jocul tuturor tâmpiţilor. Odată ce ai luat linia asta, nu vei mai fi un om corect şi cu decizii personale! Ar fi păcat să întinezi memoria bunicului!”
  • Mircea Belu: „Poate ai plimbat-o pe Alinuţa şi pe Bulevardul „Pardon”. Merita o poză cu marea voastră „realizare”. Puteaţi să ne uraţi „sărbători fericite” de acolo. Simţeam altfel „căldura” şi „susţinerea” liberală pentru acest oraş.”
  • Dan Poştoacă: „Aţi început să scoateţi capul, iar până acum nu spuneaţi nimic atunci când câmpulungenii vă rugau să rezolvaţi problema bulevardului, acum începeţi să vă erijaţi în argeşeancă. Să vă fie ruşine!”
  • Mieluţa Petcu: „Îmi pare rău de tine, Norris. Îţi faci familia Măgeanu de râs, nu merită să o mocirleşti în politică! Am fost PNL-istă convinsă, un singur lucru bun te rog, Norris, să-mi spui ce a făcut Alina Gorghiu pentru întreg judeţul Argeş? În Câmpulung a oprit lucrările la Bulevardul „Pardon”, din faţa casei bunicilor tăi. „BRANDUL FAMILIEI MĂGEANU”… sunt convinsă că se vor învârti în mormânt, ştiindu-te făcând jocurile politice ale acestor politicieni de doi bani, indiferent de coloratura lor politică!”
  • Irina Popa: „Ce noroc aveţi că sunteţi o ilustră anonimă, altfel, după bătaia de joc a prefectului la adresa câmpulungenilor, vă trebuie tupeu, nu glumă, să apăreţi pe stradă. Îmi dau seama că v-aţi dus pe furiş acolo.”
  • Mihai-Ilie Pielaru: „Tupeul, nesimţirea şi hidrogenul sunt omniprezente! Se apropie alegerile, au început şobolanii să iasă din galerii! Multă „sănătate”, PNL!”

Sursa foto: PNL Câmpulung

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!