13 C
Campulung Muscel
02/12/2023

După victoria de la Tribunalul Argeş, nicio vorbă în Consiliul Local! Şi înainte ce-o mai provocau pe Lasconi sperând că o să greşească!

Ca liberalii sunt “fierți” din cauza victoriei primăriței Elena Lasconi o arată și evitarea subiectului în Consiliul Local. Culmea, cât fondul procesului era în derulare la Tribunalul Argeș, opoziția avea un chef nebun de a o trage de limbă pe Elena Lasconi, în speranța că aceasta va gafa, scăpându-i ceva nepotrivit la adresa magistratului, a probelor, a părților, care să compromită șansele de câștig ale municipalității. Cu câtă insistenţă îi cereau Elenei Lasconi să facă publice procesele-verbale ale ISC, când ei le puteau obţine foarte uşor de la prefect! Deşi, mai mult ca sigur, le aveau.  

După data de 10 februarie 2023, când primarul și Municipiul Câmpulung au câștigat în fața unui prefect cu aroganța dezumflată de deznodământul nefavorabil, nimeni, dar absolut nimeni, n-a deschis subiectul în Consiliul Local. Deși ne-am săturat noi de numărul întrunirilor ordinare și extraordinare derulate de atunci până în prezent. Știind cât de tare o detestă pe Elena Lasconi, nu ne așteptam la felicitări la adresa ei. Dar să fi zis, totuși, ceva, de bine – sau de rău, dacă aceasta era impresia – la adresa Primăriei sau a Municipiului Câmpulung, reprezentat în instanță de Consiliul Local, de vreme ce primarul era deja pârât prin voința prefectului PNL. Prin hotărâre de Consiliu, ei – ca parte în proces – au decis angajarea unui avocat în proces, iar acesta a fost Gabriel Gioarsă.

Nimeni, niciun consilier, fie al puterii, fie al opoziției, n-a deschis subiectul, așa cum era normal, fiind un succes al câmpulungenilor în fața unui politic putred până în măduva oaselor. Indiferent cum îl abordau. Cu regrete pentru pierderea lui Perianu, cu aplauze pentru victoria Elenei Lasconi și a Municipiului.

Miercuri, 19 aprilie 2023, va fi ședință extraordinară a Consiliului Local. Să-i auziți atunci cum vor poza în salvatorii Bulevardului “Pardon”, blocat și deblocat de o înțelegere politică în stare să calce cu bocancii pe viețile câmpulungenilor în lupta pentru putere. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!