20.2 C
Campulung Muscel
25/06/2024

Cătălin Drulă îi cere Alinei Gorghiu legat de Bulevardul „Pardon”: „Doamna Gorghiu, opriţi răul pe care PNL Argeş îl face câmpulungenilor!”

Bulevardul „Pardon”, aflat, de un an, într-un şantier în stadiul de 90% până la finalizare, a fost primul loc în care Elena Lasconi, în calitate de primar şi preşedinte al USR Câmpulung, i-a dus pe musafirii ei de astăzi, 6 aprilie 2023: deputatul Cătălin Drulă, preşedintele USR, senatorul Narcis Mircescu şi deputatul Ionuţ Moşteanu, vicepreşedintele USR Argeş. Atât Cătălin Drulă, cât şi Ionuţ Moşteanu au lansat un îndemn public adresat Alinei Gorghiu, preşedintele PNL Argeş, şi prefectului Radu Perianu să pună punct luptei politice având ca miză investiţia centrală. Până pe data de 13 aprilie, prefectul are termen să formuleze recursul la hotărârea Tribunalului Argeş, care a dat câştigat de cauză primarului şi Câmpulungului. Elena Lasconi este convinsă că, dacă prefectul va primi ordin de la Alina Gorghiu să continue atacul politic, se va conforma şi va urma o nouă rundă la Curtea de Apel Piteşti. Alte luni de aşteptare şi tensiune pentru câmpulungeni.

  • Elena Lasconi: „Eu cred că prefectul va face recurs. Mai ales dacă îl sună Alina Gorghiu, o să spună: „Să trăiţi!”

Aflaţi în capătul Bulevardului „Pardon”, Elena Lasconi le-a arătat oaspeţilor săi şi, în special, lui Cătălin Drulă, unul dintre cele trei obiective pentru care, la început de 2021, când USR era la guvernare, Câmpulung a primit 12 milioane de lei. 7 milioane de lei au fost pentru Bulevardul „Pardon”, o investiţie începută cu două săptămâni înainte de alegerile locale din 2020, dar descoperită de finanţarea necesară achitării preţului contractului.

„Acesta este unul dintre proiectele pe care le-am preluat fără sursă de finanţare, pentru care voi v-aţi zbătut ca să aduceţi bani la Câmpulung. Este finalizat 90%. Trebuia să fie placată aleea centrală, zona de intrare amenajată sub formă de semicerc, stâlpii de iluminat schimbaţi. Nu putem să intrăm ca să toaletăm teii, nici să-i tăiem pe cei care trebuie tăiaţi, întrucât lucrările s-au oprit de drept. Până pe data de 13 aprilie, are termen ca să facă recurs şi eu cred că prefectul va face recurs. Mai ales dacă îl sună Alina Gorghiu, o să spună: „Să trăiţi!”, a precizat primăriţa Elena Lasconi.

  • Cătălin Drulă: „Să faci rău cu intenţie unui primar, pentru că face prea mult bine oraşului, este răutate pură, nivelul care mă şochează cel mai tare în politică”

Deputatul Cătălin Drulă a demontat teoria lansată în apărarea lui Perianu că, vezi Doamne, îl obligă legea să facă recurs. Nu-l obligă deloc, nefiind vorba despre un prejudiciu care trebuie recuperat. „Orice sistem de drept este bazat pe a face apel sau recurs doar atunci când este nevoie. Aici este vorba despre cu totul altceva. Este vorba de rea voinţă. Este o acţiune politică să faci rău cu intenţie unui primar pentru că face prea mult bine oraşului. Este răutate pură, nivelul care mă şochează cel mai tare în politică. Dacă este scandalul politic tipic, mai poţi să înţelegi. Dar când faci rău oamenilor… Când nu laşi să se termine şi rămâne lucrarea blocată, nu-i faci rău Elenei Lasconi, faci rău tuturor oamenilor.”, spunea preşedintele USR.

  • „Este un bulevard blocat intenţionat de un prefect care a primit o hotărâre a unei instanţe că decizia lui este greşită. Este abuzivă”

Acesta a avut un mesaj adresat Alinei Gorghiu, şefa PNL Argeş, cea care coordonează o luptă politică abjectă, întrucât a sacrificat o comunitate întreagă, privând-o de un centru care trebuia să fie gata vara trecută.

„Dacă îmi permiteţi să-i transmit un mesaj doamnei Alina Gorghiu, fostă colegă de circumscripţie în judeţul Timiş, judeţ pe care îl reprezint ca deputat din 2016. Acum, înţeleg că reprezintă Argeşul. Lupta politică are limite. Este absurd şi deja devine răutate în formă pură să pedepseşti un oraş, să pedepseşti oamenii unui oraş. Este un bulevard blocat intenţionat de un prefect care a primit o hotărâre a unei instanţe că decizia lui este greşită. Este abuzivă. Acum, trebuie să se oprească din ceea ce face, să nu facă recurs. Doamna Gorghiu, opriţi răul pe care PNL Argeş îl face oamenilor! Câmpulungenii au dreptul să meargă pe acest bulevard finalizat. Ce frumos arată aleile laterale, trebuie făcut centrul, trebuie puşi câţiva stâlpi de iluminat, dar stă blocat pentru că trebuie să i se facă rău Elenei Lasconi, care este din partidul greşit, USR. Veţi plăti la urne pentru asta. Opriţi-vă! Există limite ale luptei politice!”, le-a cerut liderilor liberali Cătălin Drulă.

Şi deputatul Ionuţ Moşteanu a avut un mesaj asemănător. „Eu fac un apel la prefectul PNL să nu meargă în continuare în instanţă şi să lase să se termine lucrarea, ca să respire din nou Câmpulungul. Este păcat ca pentru nişte ambiţii politice mărunte să blochezi acest oraş.”, spunea Moşteanu. M.B.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!