20.2 C
Campulung Muscel
25/06/2024

Deputatul Simona Bucura Oprescu a vizitat copiii cu dizabilități din Costești

Astăzi, 6 decembrie 2022,  cu ocazia sărbătoririi lui Moș Nicolae, Deputatul Simona Bucura Oprescu a fost alături de copiii din Complexul pentru Copiii cu Dizabilități din Costești.

„Astăzi Moșul a fost darnic cu mine. Munca mea e oxigenul meu, așa că ce am mai alergat și azi… Parlament, Ambasada Norvegiei, Ministerul Apărării, inaugurarea unei creșe la Bascov, hramul Mănăstirii Aninoasa și, la final, am primit lecția zilei la Complexul pentru Copiii cu Dizabilități din Costești. Astăzi Moșul mi-a pus în ghetuțe câte ceva din toate gusturile vieții: puțin dulce, puțin sărat, puțin acru, puțin amar, așa, ca o lecție. Lecția de a înțelege câtă nevoie avem de umanitate, câtă nevoie avem să ne bucurăm de ce ne-a oferit Dumnezeu și să avem grijă de ceilalți”, a transmis Simona Bucura Oprescu.

Deputatul Simona Bucura Oprescu le-a făcut o mare bucurie copiilor, cu care a stat de vorbă, le-a ascultat părerile, gândurile pozitive și s-a simțit extraordinar. „La Costești am simțit că nu numai micile daruri prin care colegii noștri, tinerii social-democrați din Argeș, au adus bucurie copiilor din centru, dar mai ales timpul, afecțiunea, aprecierea și dialogul cu ei i-au făcut să zâmbească. A fost o seară pe care nu o s-o uit curând alături de copii la care voi reveni și care ne arată o dată în plus câtă nevoie avem să ne bucurăm de ceea ce ne este dat, dar să nu uităm să facem măcar mici bucurii și celorlalți dar, mai ales, să nu supărăm! Eu zic că bunătatea schimbă lumea, iar timpul și grija noastră pentru ceilalți sunt cel mai frumos dar. Azi încă e Sfântul Nicolae, bucurați-vă!”, a menționat Simona Bucura Oprescu.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!