29.1 C
Campulung Muscel
16/07/2024

Simona Bucura Oprescu: „Bani pentru femeile antreprenor!”

Întreprinderile mici şi mijlocii (IMM), inclusiv microîntreprinderile, care sunt conduse de femei vor putea cere statului un ajutor de până la 200.000 de lei dacă înfiinţează noi locuri de muncă.

„Măsura este prevăzută într-un proiect de ordin iniţiat de Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului (MAT) pentru aprobarea procedurii de implementare a programului „Femeia Antreprenor”. Aceasta face parte dintr-un proiect de stimulare a firmelor să promoveze femei în funcţii de conducere. Pentru perioada 2022-2027, programul are un buget estimat de 1 miliard de lei, din care ar urma să fie finanţate 5.000 de antreprenoare.”, a transmis deputatul Simona Bucura Oprescu.

Conform celor mai recente date ale Oficiului Naţional al Registrului Comerţului, dintre cele 38.297 de persoane împuternicite la conducerea persoanelor juridice active din judeţul Argeş, 13.641 sunt femei, ceea ce reprezintă 35,64% din total.

 

Detalii privind acest proiect pot fi obţinute accesând link-ul:  http://turism.gov.ro/web/2022/06/24/proiect-de-procedura-2/

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!