8.4 C
Campulung Muscel
20/04/2024

Echipele de bob de la CS Muscel continuă să participe cu succes în Campionatul Euro Cup

Sportivii echipei de bob masculin, legitimați la CS Muscel, au participat în această săptămână la a doua etapă a Concursului Internațional Cupa Europei, sezonul 2022-2023. Aceasta s-a desfășurat în perioada 28 noiembrie – 2 decembrie la Altenberg, în Germania.

În cadrul competiției organizate la Altenberg au luat startul două echipe de bob masculin, una formată din patru sportivi, Mihai Cristian Tentea, Ciprian Nicolae Daroczi, Mihai Daniel Păcioianu și George Iordache pentru proba de bob 4 persoane, iar alta formată din doi sportivi, Mihai Cristian Tentea și Ciprian Nicolae Daroczi, pentru proba de bob 2 persoane. Echipele sunt pregătite de către antrenorul lotului olimpic Iulian Păcioianu. Sportivii au avut nevoie de minim trei antrenamente oficiale pentru a participa în etapa de concurs, iar după o săptămână plină de eforturi, aceștia s-au calificat în faza de competiție.

În ceea ce privește etapa de bob 2 persoane, echipa formată din Mihai Cristian Tentea și Ciprian Nicolae Daroczi a participat la două manșe și s-a clasat pe locul al VI-lea, iar echipa de bob 4 persoane, formată din Mihai Cristian Tentea, Ciprian Nicolae Daroczi, Mihai Daniel Păcioianu și George Iordache s-a clasat, de asemenea, pe locul al VI-lea, în cursa din 2 decembrie 2022, respectiv pe locul al XI-lea în cursa ce s-a desfășurat pe data de 3 decembrie 2022. Având în vedere faptul că acești sportivi participă pentru prima dată la o competiție majoră, rezultatele obținute sunt bune, dar cu siguranță vor putea obține, în viitor, rezultate satisfăcătoare, ținând seama că în etapa ce s-a organizat la Lillehammer s-au clasat locul al III-lea, câștigând astfel prima medalie din competiție.

Sportivii se află, în prezent, la cea de-a treia etapă a Concursului Euro Cup, care se organizează în perioada 5-10 decembrie 2022, la Innsbruck, Austria și au început deja primul antrenament oficial. Pe data de 8 decembrie, echipa de bob 2 persoane va lua startul la 2 manșe de concurs, iar pe data de 9 și 10 decembrie, echipa de bob 4 persoane va participa la două curse de bob. Aceasta este ultima etapă din anul 2022, iar sportivii urmează să se întoarcă în România pe data de 12 decembrie.
Sursa foto: Facebook, Fedetația Română de Bob și Sanie
Robert Adrian ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!