8.4 C
Campulung Muscel
20/04/2024

Doi musceleni uniţi de o cauză nobilă la Urziceni: Marius Pătrașcu și Marius Irimia

Astăzi, 27 noiembrie 2022, pe Stadionul Tineretului Urziceni s-a desfășurat meciul de fotbal organizat pentru o cauză umanitară, în care s-au confruntat echipele Unirea Urziceni Old Boys și Liga Legendelor.

La acest eveniment au participat ca oaspeți și doi musceleni, Marius Pătrașcu, consilier juridic la DGASPC Sector 2 București, și Marius Irimia, observator la AJF Argeș. Printre invitați s-au numărat Miodrag Belodedici, Florin Gardoș, Dani Coman, Florin Prunea, Sorin Frunză, Daniel Iftodi, Adrian Neaga, Marian Savu, Florentin Petre, Gigel Bucur, Alin Rațiu, Miță de la „Bere Gratis” și mulți alții. Instructorul coregraf – showman Cristi Pietricică a fost amfitrionul evenimentului. Simbolul acestui meci caritabil l-au reprezentat Simina și Iulian.

Meciul de fotbal organizat în scop caritabil a atras atenția unei mulțimi de oameni, iar toți cei care au plătit biletul de intrare au contribuit la o șansă la viață pentru micuții Simina și Iulian.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!