14.1 C
Campulung Muscel
02/05/2024

„Bazar iscusit de Crăciun” la Convivial

În perioada 10-11 decembrie 2022, Convivial va organiza a IX-a ediție a Bazarului, intitulat„Bazar Iscusit de Crăciun”.

Artizanii vor oferi cele mai inedite cadouri de Crăciun, făcute cu migală. Oaspeții vor putea admira și cumpăra cadouri precum: decorațiuni și aranjamente handmade, accesorii și produse fashion, bijuterii lucrate manual, jucării, produse naturale de beauty, dulciuri delicioase, preparate după rețete tradiționale sau vegane, pâine, licori, siropuri și dulcețuri. De asemenea, copiii vor avea în această ediție o secțiune dedicată lor. Așadar, dacă aceștia doresc, pot participa ca expozanți cu obiecte făcute chiar de ei, învățând astfel și prima lor lecție de antreprenoriat. De asemenea, Convivial le-a pregătit celor mici o mulțime de surprize. Copiii pot face lucruri creative, pot asista la programe artistice sau se pot distra la locul de joacă destinat acestora. Pe seară se va organiza un foc, în jurul bradului, iar cei prezenți vor avea parte de muzică bună, vin fiert și pături cu care să se incălzească.

Convivial se află pe strada Negru Vodă, numărul 266, iar accesul se va face pe baza unui bilet de intrare care costă 10 lei/adult. Cu biletul, invitații vor fi serviți la bar cu un pahar de vin fiert sau ceai. Copiii până la 14 ani vor avea intrarea liberă.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!