9.2 C
Campulung Muscel
19/05/2024

Muscelul Câmpulung, victorie dramatică cu Olimpic Zărneşti

Muscelul Câmpulung a făcut încă un pas important pe drumul spre barajul pentru promovarea în Liga 2 după ce sâmbătă, 6 aprilie, în a doua etapă a play-off-ului Ligii 3, Seria 5, s-a impus pe teren propriu, scor 2-1, în faţa principalei contracandidate la fotoliul de lider Olimpic Zărneşti. A fost o victorie muncită, obţinută în ultimele 15 minute ale partidei graţie golurilor marcate de Eric Alima (min.75) şi Ştefan Coman (min. 88). De precizat faptul că musceleni au ratat un penalty în debutul primei reprize.

„După un meci dominat din primul până în ultimul minut, după un penalty ratat în debutul jocului, după un gol primit contrar cursului jocului, după ce la pauză am fost conduși cu 1-0, am reușit să obținem victoria mult așteptată, prin golurile marcate de Eric Alima și Ștefan Coman. Putem spune că am obținut revanșa pentru meciul pierdut în returul sezonului regular, meci în care am condus la pauză cu 2-0, dar am terminat învinși cu 3-2. Mulțumim suporterilor prezenți în număr mare la aceasta partidă, mulțumim galeriei prezente lângă noi !!! În acest moment suntem lideri autoritari, cu un avans de 5 puncte față de locul 2 și 11 puncte faţă de locul 3. Lupta nu s-a încheiat încă, mai avem 7 finale până la următorul obiectiv și anume barajul pentru Liga a 2-a. Pentru noi urmează trei deplasări, Cetate Râșnov, Kids Brașov și Olimpic Zărnești, urmând să ne întoarcem acasă pe 3 mai.”, informează pe o reţea de socializare oficialii echipei Muscelul. Pentru acest meci antrenorul Vasi Slăninoiu s-a bazat pe următorii jucători: Marian Voicu – Andrei Stelea, Vlad Gîsă, Demian Popovici, Alexandru Serafim, Elvis Ciaccio, Eric Alima, Luca Stancu, Petre Simon, Robert Dumitrescu şi Aleksandru Longher. Rezerve: Dănuţ Mihăescu, Ionuţ Jenaru, Marian Ion, Radu Cacior, Lumiere Tjeck, Răzvan Lungu, Robert Stănici, Ştefan Coman şi Ştefan Ghiţă. În celălalt meci din play-off, Kids Tâmpa Braşov s-a impus acasă, cu scorul de 2-0, în faţa echipei Olimpic Cetate Râşnov.

N. Manole

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!