3.5 C
Campulung Muscel
04/02/2023

Satul Poveștilor a organizat o seară de vis pentru copii

Sâmbătă, 26 noiembrie 2022, Satul Poveștilor din Bughea de Sus a inaugurat „Tărâmul Sărbătorilor de Iarnă”, destinat copiilor, dar şi părinţilor şi bunicilor. În cadrul acestui eveniment s-a desfășurat spectacolul muzical-distractiv-educativ „Dresorul fulgilor de nea”, pus în scenă de Teatrul Junior. De asemenea, copiii au avut parte de mici gustări, ceai, ciocolată caldă, picturi pe față, ședințe foto, mici cadouri de la Moș Nicolae și, nu în ultimul rând, au participat la inaugurarea luminițelor de sărbătoare. Gazde minunate le-au fost musafirilor dornici de distracţie Victor Mihalache, Roxana Clopotaru şi Mona Lucia Ganea.    

Zeci de copii, părinți și bunici s-au adunat în scorbura Satului Poveștilor pentru a viziona, în premieră, spectacolul „Dresorul fulgilor de nea”, după un scenariu aparținând lui Victor Mihalache, care a asigurat şi regia. Scenografia îi aparţine Monei Lucia Ganea, iar regia muzicală, Roxanei Clopotaru. Pentru oaspeţi, sceneta antrenantă a însemnat o mare bucurie. Micuţii spectatori au urmărit cu mare atenție piesa de teatru și chiar au putut interacționa cu actorii și păpușile, având parte de o experiență unică. Unul dintre cele mai frumoase momente ale serii a fost sărbătorirea împlinirii vârstei de 10 ani de către Ștefania Marina, din Târgoviște. Fetița este membră a Școlii Micilor Vedete și participă la programe de televiziune și spectacole de patru ani. Deși ziua acesteia este pe data de 26 decembrie, ea a dorit să o celebreze în cadrul acestui eveniment, împreună cu prietenii și toți cei prezenți la spectacol. Copiii i-au cântat „La mulți ani”, au aplaudat și i-au dăruit o îmbrățișare, astfel au creat o atmosferă călduroasă și plină de veselie pentru Ștefania.

La scurt timp, în afara scorburii, au fost aprinse luminițele de sărbătoare care împodobeau de jur-împrejur „Tărâmul Magic al Sărbătorilor de Iarnă”. Cei mici au avut parte de o ședință foto și au putut admira diferitele decorațiuni de iarnă. Satul Poveștilor le-a oferit copiilor picturi pe față, iar la finalul serii și-a făcut simțită prezența Moș Nicolae care le-a dăruit cadouri micuților.

Robert Adrian ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!