18.1 C
Campulung Muscel
22/07/2024

Un tânăr care suferă de scleroză, o boală autoimună rară, are nevoie de ajutorul nostru

Lucian Dobre este un tânăr din Câmpulung, în vârstă de 37 de ani, care a fost diagnosticat cu o boală autoimună foarte rară, numită scleroză. Mai exact, este vorba despre tetrapareză spastică, din cauza căreia muşchii organismului se topesc în permanenţă, bucată cu bucată. Din păcate, în momentul actual nu există vindecare, însă Lucian are nevoie să facă o serie de investigaţii medicale amănunţite şi nu dispune de banii necesari.

În luna decembrie a anului trecut, a suferit un accident vascular cerebral, iar urmările i-au lăsat sechele neurologice grave. Acesta abia se mai poate deplasa, iar corzile vocale i-au fost afectate în proporție de 90%. Pentru a se recupera, Lucian are nevoie de o sumă mare de bani, de care nu poate dispune, deoarece nici el, nici soţia lui nu lucrează. Familia a putut strânge o sumă modică de bani, cu care l-a dus la Spitalul „Sfântul Sava” din Bucureşti pe 5 octombrie 2022, însă poate sta doar două săptămâni, deoarece suma nu este îndeajuns pentru a face progrese. Potrivit medicilor spitalului, Lucian mai are nevoie de cel puţin încă două săptămâni pentru a se vedea o îmbunătăţire.

  • Ajutor pentru Lucian Constantin Dobre

Boala de care suferă Lucian i-a îngreunat viaţa. Acesta are nevoie în permanenţă de ajutor şi de îngrijiri, deoarece nu poate fi lăsat de unul singur nici măcar o clipă. Cu toate acestea, Lucian este un luptător adevărat, înfruntă această boală grea zi de zi şi nu se lasă doborât. Mai are de făcut o analiză IRM la coloană, EMG şi multe altele. Dorinţa acestuia este de a face rost de o bicicletă medicală şi de o bandă de mers electrică. De aceea el şi apropiaţii lui fac apel către oamenii cu suflet bun, care vor să-l ajute, donând aceste lucruri sau orice sumă de bani.

Este tragic atunci când viaţa cuiva depinde, de la o zi la alta, de ajutorul altora, însă prin bunătatea oamenilor şi dorinţa de a ajuta, chinul prin care trece Lucian Dobre poate fi ameliorat, prin donarea unei sume de bani, fie ea cât de mică.

Conturile la care se poate dona pentru sprijinul lui Lucian Constantin Dobre sunt:

RO60 RZBR 0000 0600 1204 1475 – Dobre Luminița, cont în lei Raiffeisen Bank sau

Revolut: 0743411355

Pentru contact, se poate trimite mesaj în privat, pe pagina de Facebook: Mihaela Joitaru.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!