18.1 C
Campulung Muscel
22/07/2024

Bărbatul care vinde droguri în Câmpulung, reţinut 30 de zile

Pe 24 noiembrie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Piteşti, au efectuat o percheziţie domiciliară, în Piteşti, într-o cauză în care se fac cercetări faţă de un ins bănuit de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.

Potrivit anchetatorilor, piteşteanul este suspect că ar fi vândut droguri de mare risc, cocaină şi amfetamină, consumatorilor din Piteşti şi Câmpulung, deplasându-se la aceştia adeseori cu o autospecială taxi. De cele mai multe ori, Ion Militaru, persoana bănuită, ar fi comercializat ilegal stupefiantele şi la sediul unei spălătorii auto, pe care ar fi administrat-o în fapt. În timpul descinderii de săptămâna trecută, oamenii legii au găsit acasă la acesta aproximativ 15 grame de cocaină şi instrumente folosite la porţionarea drogurilor, ridicând un telefon mobil şi o cartelă SIM. Suspectul a fost audiat la sediul DIICOT, procurorii dispunând reţinerea lui preventivă pentru 24 de ore. A doua zi, a fost prezentat Tribunalului Argeş cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a dispus arestarea lui Ion Militaru pentru 30 de zile, din 25 noiembrie, până pe 24 decembrie, inclusiv. Inculpatul a avut 48 de ore, de la comunicare, să conteste decizia Tribunalului, dar n-a făcut-o. A.T.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!