18.5 C
Campulung Muscel
22/06/2024

Coliziune în lanţ în faţa clinicii „Clubul Sănătăţii”

Patru maşini au fost avariate, sâmbătă, în jurul prânzului, după ce au fost implicate într-un accident, care a avut loc pe Bulevardul I.C. Brătianu. A fost, practic, o coliziune în lanţ, însă, din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Potrivit martorilor, un autoturism Audi, la volanul căruia se afla o femeie din municipiu, se deplasa dinspre zona blocurilor Turn spre Autogara Montana, iar, la un moment dat, şoferiţa a dat semnal stânga, având intenţia de a intra în parcarea situată vizavi de Centrul Medical „Clubul Sănătăţii”. Din nefericire, femeia nu a dus manevra la bun sfârşit, fiind lovită în plin de un autoturism Opel, al cărui şofer tocmai intrase în depăşire. În urma impactului, Opelul a fost proiectat în alte două autoturisme, aflate în parcare, acestea din urmă fiind avariate uşor. Cele două maşini implicate direct în incident au fost serios şifonate. Nicio persoană nu a fost rănită, iar cei doi conducători auto au mers la Poliţie pentru a raporta incidentul, căutând o modalitate de a rezolva problema pe cale amiabilă. 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!