5.6 C
Campulung Muscel
September 21, 2021

Preşedintele USR PLUS Câmpulung, Elena Lasconi: „Atitudinea organizaţiei PNL Câmpulung este una total lipsită de responsabilitate şi un act de laşitate”

Referitor la poziţia recent comunicată de PNL Câmpulung, USR face următoarele precizări: „Considerăm că atitudinea organizaţiei PNL Câmpulung este una total lipsită de responsabilitate şi un act de laşitate, din partea unui aliat în relaţia cu USR PLUS Câmpulung. USR PLUS Câmpulung a fost şi este un partener întotdeauna onest şi consecvent principiilor respectării legalităţii şi servirii intereselor câmpulungenilor. USR PLUS Câmpulung va întreprinde în continuare toate acţiunile necesare pentru a duce mai departe această alianţă cu un astfel de partener, în interesul unei administrări eficiente a Municipiului Câmpulung. Considerăm că atitudinea PNL Câmpulung este un reflex al situaţiei politice uşor încordate prezente la nivel naţional şi o vom trata ca atare. Cu siguranţă, am respectat şi vom respecta în continuare principiile enumerate în protocolul nostru de colaborare, însăşi anularea licitaţiei care a determinat amânarea evenimentelor de la sfârşitul săptămânii trecute reprezentând o dovadă de bună credinţă, în sensul că respectarea legii este primordială în relaţia dintre administraţia locală şi cetăţenii în slujba cărora ne aflăm.”, este precizarea semnată de preşedintele USR PLUS Câmpulung, Elena Lasconi. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!