5.6 C
Campulung Muscel
September 21, 2021

PNL Câmpulung: „PNL nu doreşte ruperea alianţei cu USR”

Departamentul de comunicare al PNL Câmpulung a transmis un punct de vedere vizavi de anularea evenimentului „Zilele Municipiului Câmpulung”.

„Organizaţia PNL Câmpulung îşi exprimă îngrijorarea cu privire la anularea evenimentului „Zilele Municipiului Câmpulung” şi se delimitează total faţă de procedura de achiziţie care a condus la această decizie nefericită, procedură care s-a desfăşurat cu mare întârziere.
PNL Câmpulung consideră că anularea tuturor activităţilor din cadrul manifestărilor „Zilelor Municipiului Câmpulung” este o greşeală, putând fi găsite soluţii pentru desfăşurarea activităţilor cultural-artistice separat de concertele care nu mai pot fi organizate.

„Zilele Municipiului Câmpulung” reprezintă o sărbătoare tradiţională care se desfăşoară concomitent cu sărbătoarea Sfântului Prooroc Ilie, patronul spiritual al municipiului nostru, şi nu considerăm oportună reprogramarea evenimentului în altă perioadă a anului sau în cadrul altei sărbători care nu este legată de identitatea culturală a municipiului nostru.
Dacă se vor reprograma concertele, propunem ca acestea să fie organizate sub altă egidă, nu sub egida „Zilele Municipiului Câmpulung”!

Totodată, subliniem faptul că PNL nu doreşte ruperea alianţei cu USR, aşa cum se încearcă inducerea unei idei în spaţiul public, dar nu oferă partenerului un cec în alb în ceea ce priveşte deciziile care afectează municipiul Câmpulung. Astfel, votul consilierilor locali ai PNL va fi mereu în concordanţă cu protocolul de colaborare încheiat între USR şi PNL, din care amintim: „Servirea intereselor cetăţenilor Municipiului Câmpulung va fi unicul principiu şi unicul scop al actelor şi acţiunilor administraţiei locale. Părţile vor respinge cu fermitate promovarea oricăror altor tipuri de interese, fie ele personale, de partid, de grup, etc., în administraţia locală a Municipiului Câmpulung.”

Pentru că ne aflăm în săptămâna în care l-am sărbătorim pe Sfântul Ilie, urăm tuturor câmpulungenilor „La mulţi ani cu speranţă şi încredere într-un viitor pe care-l merită!” “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!