25.2 C
Campulung Muscel
August 3, 2021

Pod luat de apă, la Berevoeşti

Avertizările hidrologice sunt în vigoare până joi, 22 iulie pentru râurile din bazinul superior al Argeşului.

Precipitaţiile căzute în aceste zile au antrenat pietre şi resturi vegetale, viiturile formate afectând drumuri, poduri, dar şi gospodării.

Marţi dimineaţă au fost depăşite cotele de atenţie pe râurile Bughea, la staţia hidrometrică Bughea de Jos şi Târgului, la staţia hidrometrică Voina. Acumularea de pe râul Bughea a colmatat tuburile din care era format un pod de la Valea Caselor, din comuna Berevoeşti, apa a trecut peste el şi a distrus calea de rulare. Localnicii au rămas izolaţi, după retragerea apelor putând să treacă spre Primărie doar prin albia râului sau să ocolească până la următorul pod.

Administraţia locală a intervenit cu un buldoexcavator cu care a curăţat albia râului de resturile aduse din amonte, iar zilele următoare va lucra la refacerea trecerii de pe un mal pe altul.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!