24.2 C
Campulung Muscel
August 3, 2021

Ploaia a făcut prăpăd la Lereşti şi Rucăr

În urma precipitaţiilor abundente căzute în ultima perioadă, un drum este blocat spre o unitate turistică din localitatea Rucăr, între Valea lui Ivan şi barajul Pecineagu. Nu sunt persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale. Tot în Rucăr, pompierii intervin pentru evacuarea apei din două locuinţe, iar în Câmpulung au intervenit pentru scoaterea apei dintr-un beci.

De asemenea, în localitatea Lereşti un alt drum este blocat spre un loc unde câţiva turişti şi au amplasat un cort şi o rulotă. Nu sunt persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale. Cele nouă persoane din acea zonă, cinci adulţi şi patru copii au fost evacuate şi vor fi cazate până mâine la cabana ABA Argeş-Vedea, din comună. În sprijinul pompierilor au fost angrenate două echipaje ale Jandarmeriei Argeş şi unul de la Salvamont Câmpulung.

În zonele unde drumurile sunt blocate, autorităţile locale şi pompierii iau măsuri pentru deblocarea lor. Spre Câmpulung au plecat echipaje cu motopompe de la Detaşamentele de Pompieri Piteşti, Bradu, Mioveni şi Secţia de Pompieri Costeşti.

Sursa Video: Facebook

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!