25.2 C
Campulung Muscel
August 3, 2021

Anca Şendroiu a luat examenul şi este managerul Bibliotecii Municipale

Astăzi se afişează rezultatul final al concursului de proiecte de management organizat de Primăria Câmpulung pentru ocuparea postului de şef al Bibliotecii Municipale „Ion Barbu”, după ce s-a terminat perioada de contestaţii. Pe 1 iulie a fost publicat rezultatul primei etape, de analiză a proiectului de management, iar pe 12 iulie, cel după susţinere a acestuia.

În concurs s-au înscris trei candidaţi, toţi au luat note de trecere, peste 7,00, dar numai unul este câştigător. Este vorba de managerul interimar Anca Şendroiu, care sigur va ocupa această funcţie, în condiţiile în care nu a fost depusă nicio contestaţie.
Acesta a promovat cele două probe cu media 9,58. La analizarea proiectului de management a fost notată cu 9,15, iar la susţinerea lui, cu 10.

Ceilalţi doi contracandidaţi au fost Cătălin Boboc, şi el angajat la Bibliotecii, şi Arabela Golumbeanu. La sfârşitul celor două probe, unul a avut media 7,51 (7,19 la proiect şi 7,83 la susţinere), iar celălalt 7,21 (7,41 la proiect şi 7,00 la susţinere).

Anca Şendroiu are 38 de ani, este căsătorită şi are doi copii. Este absolventă a Colegiului Naţional „Dinicu Golescu” şi licenţiată în Ştiinţe Economice, după ce a terminat cursurile Universităţii „Spiru Haret” Bucureşti, dar şi pe cele ale Universităţii „Valahia” Târgovişte. Şi-a făcut stagiul în serviciul de contabilitate şi administraţie la Garda Financiară Târgovişte. Din 2016, este încadrată ca bibliotecar în cadrul Bibliotecii Municipale „Ion Barbu”, iar din martie 2021, manager interimar al acestei instituţii.

Este o persoană dinamică, sociabilă, cu experienţă în munca în echipă. De-a lungul activităţii, a participat la numeroase proiecte practice şi de cercetare, derulate în cadrul Bibliotecii. Vrea să obţină rezultate, fiind încrezătoare în capacitatea ei de a face faţă provocărilor care vor urma. Colaborează foarte bine cu colectivul bibliotecii şi şi-a propus să facă performanţă, lucruri de impact şi ambiţioase, dar să şi răspundă celor mai diverse cerinţe de informare ale comunităţii.
Isabela FILIP

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!