11 C
Campulung Muscel
22/05/2024

În 2018 s-a turnat covor asfaltic, în 2019 se vor schimba bordurile

Săptămâna trecută, vă relatam că podurile de la turn şi de la uzină au fost decopertate şi urmează să fie asfaltate. Miercuri seara, s-a terminat turnarea covorului asfaltic pe podul de pe Calea Braşovului, iar joi, pe cel de la turn. 

Şi, cum era de aşteptat, asfaltarea pe podul care leagă Vişoiul de Centru e marca „a la Câmpulung”. Era ciudat să nu se întâmple asta! Adică, după ce că, cu chiu, cu vai, şoferii vor scăpa de craterele de pe pod, la anul va începe operaţiunea de schimbare a bordurilor şi de tăiere a asfaltului pentru înlocuirea rosturilor de dilataţie. Căci, aşa cum vă spuneam, nu era ADP-ul nostru dacă le făcea pe toate ca la carte, lucrări mai puţine, dar de calitate. Administraţia putea lua decizia să reabiliteze doar o cale de trecere peste Râul Târgului, dar o făcea cap coadă, cu borduri noi, asfalt pe calea de rulare şi pe trotuare.

În aceste condiţii, şoferii trebuie să aibă grijă pe podul de la turn, căci, în zonele unde bordurile lipsesc, există capete de fier, care ies din trotuar şi care pot tăia cauciucurile. 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!