-0.4 C
Campulung Muscel
10/12/2023

Târgul săptămânal va avea toalete noi şi bariere taxabile!

Ionel Vlădescu, directorul societăţii Pieţe Servicii Comunitare Muscel S.R.L. schimbă şi aduce noutate în ceea ce priveşte târgul săptămânal. Se aduc îmbunătăţiri în privinţa grupurilor sanitare şi a accesului în incinta târgului. Dacă, până acum, accesul era netaxabil, aglomerat şi în mod nepotrivit, nu erau respectate regulile şi semnele de circulaţie, în decursul a patru săptămâni, se va pune o barieră taxabilă cu un leu, ce va permite intrarea în târg. „Se va crea o bandă de acces în târg, care să nu încurce circulaţia, unde comercianţii au dreptul să intre cu o singură maşină care aduce marfă, care va fi parcată lângă chioşcul lui. Acum, ei vin cu 3, 4 maşini, cu maşini personale, pe care le pun în spate. Le-am făcut adresă, iar, dacă le spun să respecte contractul, nu respectă. Voi apela la Jandarmerie şi Ordinea Publică şi mă voi duce să amendez în baza adreselor pe care le-am făcut. Se face o bandă de refugiu care să intre în târg şi se vor crea trei sensuri. Se va pune o barieră taxabilă.”, ne-a declarat acesta ieri.
    Se va face un blocaj pe axul drumului, ca accesul de pe strada 1 Mai să nu mai fie posibil, se va face sensul giratoriu, pentru cei care vin din direcţia Vişoi, se va face un flux, iar parcarea în afara târgului, pe marginea acestuia, cu toate că şi acum sunt puse semnele de circulaţie care interzic parcarea, dar se face ce se vrea. Acum, cu noul proiect, Poliţia şi Jandarmeria se vor ocupa de aceste nereguli mult mai interesat.
În ceea ce priveşte situaţia toaletelor, şeful Pieţelor afirmă: „Vreau să aduc o căsuţă pe care să o montez lângă noul grup sanitar, unde voi încasa cu 1 leu. Vechiul grup sanitar se va demola, uşa de acces o voi mări, voi turna o şapă şi o să las o scurgere şi o sursă de apă şi să bag containerele acolo şi voi pune o barieră cu senzor către ieşire”. Grupurile sanitare sunt disponibile, dar acestea se vor pune în funcţiune, doar în momentul când se va găsi cineva care să se ocupe de supraveghere şi taxare. „Dacă îi las la liber, într-o lună o să fie jaf. Aici am schimbat mereu, se fură plutitoarele, au furat bazinele, lasă apa să meargă, 70-80 mc de apă consumaţi. Dacă le cer bani, îmi spun că plătesc chirie, chiar dacă bunul e al nostru, al tuturor, singura soluţie ar fi să îi reziliez contractul.”, ne-a declarat Ionel Vlădescu.
    Proiectul doreşte, aşadar, o îmbunătăţire a circulaţiei. “E o nebunie, fiecare opreşte cum vrea, banda de mijloc ar trebui să rămână de flux.”, a remarcat acesta. Noul proiect cu cele două căi, una de ieşire şi una de intrare, uşurează circulaţia autoturismelor, iar fluxul acestora va fi unul mai civilizat şi practic.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!