15.5 C
Campulung Muscel
17/06/2024

Uliţa Gruiului, reparată cu „praf în ochi”, ca lumea să nu mai vadă dezastrul

Pe când puţina lume cu iniţiativa de a spune, clar şi răspicat, ce o nemulţumeşte în relaţia cu gestionarii taxelor şi impozitelor achitate Primăriei, se pregătea să mulţumească pentru reacţia imediată relatării despre condiţia execrabilă a străzii Gruiului, s-a găsit ADP-ul să dezumfle gestul politicos. Intenţia de manifestare a gratitudinii că s-a auzit până la biroul nr.1 al municipiului of-ul locuitorilor „uliţei” proaspăt canalizate a fost spulberată de comportamentul lucrătorilor serviciului public care nu se pot dezbăra de lucrul în dorul lelii, fără o finalitate satisfăcătoare pentru cei în contul cărora prestează. Deh, dacă li s-au urcat la cap laudele fostului viceprimar, cum că asfaltează la fel de bine şi incomparabil mai ieftin decât constructorii de drumuri profesionişti! De aia nu mai sunt în stare să atenueze prin turnarea de piatră de calcar capcanele dintr-un drum stricat cu intenţii bune: introducerea canalizării, care, în mod firesc, cum s-a îmbunătăţit vremea, trebuia să fie urmată de asfaltare. 

De ce spunem că cetăţenii s-au răzgândit în privinţa expedierii de mulţumiri conducerii municipiului? La scurt timp după publicarea articolului despre starea sub orice critică, ce l-ar scoate din minţi şi pe cel mai tolerant suporter al primarului PSD-ist, în zona calamitată au apărut, graţie hărniciei de-o zi a echipelor ADP-iste, care fac treabă doar cu biciul, noi forme de relief: nişte movile cu piatră de calcar, probabil, cele care ar fi trebuit să servească împietruirii propuse şi raportate ca îndeplinite la final de 2016. Iniţial, localnicii au zis: „Să fie primit!”, după care, realizând că ceea ce s-a întins pe suprafaţa puternic denivelată are consistenţa „prafului în ochi”, au concluzionat că n-au primit mai nimic. 

Cu atât mai mare le-a fost dezamăgirea, după ce, cu o zi înainte, s-au amăgit că se va ameliora aspectul de teren accidentat căpătat de calea de acces după săpăturile pentru introducerea canalizării. Prin urmare, gândul iniţial de recunoştinţă pentru reacţia ce s-a vrut promptă s-a transformat într-un profund sentiment că oamenii au fost păcăliţi.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!