12.4 C
Campulung Muscel
20/05/2024

În primele trei luni ale anului au fost emise de Primărie 47 de certificate de urbanism

În primele trei luni ale anului, Primăria Câmpulung a eliberat 47 de certificate de urbanism. Câmpulungenii au cerut actul premergător obţinerii autorizaţiei de construire pentru ridicări de locuinţe, împrejmuiri, consolidări, anexe gospodăreşti, garaje, ansamblu turistic, ateliere, hale de producţie, birouri, dar şi pentru demolarea unor corpuri de clădiri. Împărţite, în ianuarie, au fost semnate 7 acte, în februarie, alte 15, iar diferenţa de 25, în luna martie. 

Certificate de urbanism – ianuarie 2020

Pe 15 ianuarie au fost eliberate două documente. Unul pentru Emanuel şi Mariana Ramona Jinga, care fac un puţ forat în strada Gruiului, fără număr; iar celălalt, pentru firma RCS&RDS Câmpulung, care construieşte o staţie de bază pentru servicii de telecomunicaţii electronice, la locaţia din strada Traian, nr. 96B.

Pe 17 ianuarie au fost semnate alte două acte, pentru Mânăstirea „Negru Vodă”, prin stareţ Protosinghel Serafim Caiea, pentru construirea Centrului Social Cultural „Sfântul Ioanichie Cel Nou”, în strada Negru Vodă, nr. 64; şi Bucur Opincaru, pentru ridicare casă (parter), pe strada Ion Creangă, nr. 6.

Sim Estate Invest SRL a primit actul pe 21 ianuarie, pentru înfiinţare acces auto secundar la parcarea existentă în strada Istrate Rizeanu, nr. 4 (fosta clădire BCR).

Ultimul act din ianuarie, emis pe data de 31, a fost pentru Primăria Municipiului Câmpulung şi Consiliul Local Câmpulung, pentru proiectul de construire a halei Pieţei Centrale, pe strada Piaţa Jurământului, nr. 1.

Certificate de urbanism – februarie 2020

A doua lună din 2020 a fost mai bogată în certificate de urbanism, administraţia locală semnând 15 astfel de documente. 

Marius Ioan Popescu a fost primul beneficiar, pe 4 februarie, urmând să zidească o anexă la locaţia din strada Gruiului, fără număr.

Au urmat Veraplast Materials SRL, care intenţionează să demoleze corpul C1 de la sediul din strada Valea Bărbuşii, nr. 1A; şi Municipiul Câmpulung, pentru proiectul de reabilitare a străzilor Negru Vodă, Republicii, de la intersecţia cu strada Poenaru Bordea, până la intersecţia cu Petre Zamfirescu, pe data de 5 februarie.

Următoarele patru certificate au fost ridicate pe 6 februarie, de Orange România SRL, pentru construire reţea de telecomunicaţii electronice în municipiul Câmpulung interconectare J_ORO_01 J_ORO_02; Municipiul Câmpulung, pentru DALI la lucrările de consolidare şi reabilitare a imobilului din strada Negru Vodă, nr. 214; Larentin Vintilă, Ioana Vintilă şi Andreea Vintilă, care demolează corpul C3 (bucătărie de vară), la imobilul din strada Cuza Vodă, nr. 75; Valentin Ungureanu, Camelia Mironela Ungureanu, care-şi reabilitează şi mansardează locuinţa din strada Cuza Vodă, nr. 63.

Florina Vărzaru, care-şi ridică casă (parter) în strada Şoseaua Naţională, nr. 80, şi Ion Daniel şi Adriana Copoeru Ungureanu, care doresc să demoleze corpul C1 al imobilului din strada George Ulieru, nr. 2C, au ridicat certificatele de urbanism pe 12 februarie.

Pe 13 februarie, Stelian şi Vasilica Ion au avut semnat documentul necesar obţinerii autorizaţiei de construire pentru operaţiunile de reparaţii, înlocuire învelitoare, vopsitorii faţadă, vopsitorii tâmplărie, la locaţia din strada Negru Vodă, nr. 124.

Pe 17 februarie a venit rândul lui Alin şi Georgianei Livezeanu să ridice actul, pentru proiectul de extindere, consolidare, recompartimentare, mansardare locuinţă, construire garaj şi împrejmuire la proprietatea din strada Gheorghe Doja, nr. 25.

Ultimele certificate de urbanism au fost datate 24 februarie şi au fost solicitate de Petru şi Mihaela Cantea, pentru construire locuinţă (parter plus mansardă), împrejmuire parţială şi branşamente la utilităţi existente, la adresa din strada Calea Pietroasă, nr. 14b; Andreea Florina Ungureanu, care construieşte o casă (parter cu un etaj) şi branşamente la utilităţi existente la proprietatea din strada Ion Ţicăloiu, nr. 38; Primăria Câmpulung, pentru obţinere DALI necesare proiectelor de consolidare şi reabilitare exterioară construcţie existentă în strada Negru Vodă, nr. 113, şi pentru consolidare şi reabilitare exterioară construcţie existentă „Casa Viforeanu”, din strada Matei Basarab, nr. 36.

Certificate de urbanism – martie 2020

În martie au fost soluţionate 25 de cereri de eliberare a unui certificat de urbanism pentru câmpulungeni. 

Primele cinci documente au fost puse la dispoziţia solicitanţilor pe 2 martie. Aceştia sunt Dănuţ Constantin Ologu, care-şi extinde locuinţa din strada Horia, nr. 7A, prin masardare; Ion şi Mariana Angela Popp, care-şi împrejmuiesc proprietatea din strada Nicolae Popp, nr. 12; Optim Service DSG, care amenajează o spălătorie auto self-service şi branşamente la utilităţile existente, la locaţia din strada Revoluţiei, nr. 30A; Emanuel şi Mariana Ramona Jinga, care ridică o casă (parter cu un etaj), o anexă, împrejmuire la stradă şi branşamente la utilităţile existente, la proprietatea din strada Gruiului, nr. 94; Ilie şi Maria Stancu, care întâi demolează trei corpuri construite în strada Negru Vodă, nr. 240, şi ridică o casă dublă.

Încă patru solicitanţi au intrat în posesia certificatului de urbanism pe 3 martie. Aceştia sunt Angelica Moisescu, care intenţionează să obţină PUZ pentru ansamblu turistic şi servicii dedicate acestuia, împrejmuiri, dalaje, alei şi anexe tehnice, în strada Târgoviştei, nr. 41; Alexandru Mitrea, pentru construire spaţiu comercial (parter, etaj şi mansardă), în strada Nicolae Rizeanu, nr. 2; Paul şi Roxana Stoenescu, care desfiinţează corp C2 din Bulevardul Ion Mihalache, nr. 100; Robert Mihail Ştefănescu, care construieşte atelier parbrize (după aprobare PUZ) în strada Grigore Alexandrescu, nr. 109.

Florea Constantin a primit dreptul să demareze actele pentru primirea autorizaţie de construire pe 4 martie, intenţionând să ridice o anexă gospodărească în strada Neagoe Basarab, nr. 7; iar Liana Florina Hanganu, pe 9 martie, după ce a anunţat că desfiinţează o construcţie aflată în strada Locotenent Oncică, nr. 11.

Următoarea serie de cinci acte au fost eliberate pe 11 martie. Beneficiarii acestora au fost Sim Estate Invest SRL, reprezentantă de Mihai Cristian Florea, pentru renovare imobil (subsol, plus parter şi trei etaje), schimbare destinaţie din spaţii comerciale în apartamente hotel, înfiinţare lift, refacere faţade, mansardare pod existent, amplasare firmă luminoasă, la imobilul din strada Istrate Rizeanu, nr. 4; Mihai Cosmin şi Maria Magdalena Corneci, pentru construire locuinţă unifamilială (subsol, parter şi mansardă), garaj şi împrejmuire teren şi branşamente la utilităţile existente în strada Calea Pietroasă, nr. 40A; Ruxandra Cocea, pentru desfiinţarea unei construcţii din strada Fraţii Goleşti, nr. 44; Laura Andreea şi Bogdan Gabriel Dobrescu, pentru ridicare casă (subsol, parter şi un etaj mansardat), anexe, dependinţe, împrejmuire şi branşamente la utilităţile existente, la proprietatea din strada Gruiului, nr.,64B; Mihaela Duduman, pentru amenajare balcon de forma şi dimensiunile celor de la nivelurile superioare, la blocul 6, scara A, strada Costel Constantinescu, nr. 14.

Pe 16 martie au fost gata alte certificate de urbanism, pentru Nobel Automotive România SRL Câmpulung, pentru amplasare corturi pentru depozitare materiale de construcţii, amplasare bazine de incendiu, construire cameră de pompe la sediul din strada Uzina Aro, nr. 223; Dănuţ Amuza şi Mădălina Dorobanţu, pentru supraetajare locuinţă şi reabilitare anexă, la locaţia din strada Lt.Col. N. Popp, nr. 10; Eugen şi Maria Purdu, pentru amenajare uşă de acces exterior, construire scară metalică, amenajare frizerie, la parterul scării C a blocului B6, din strada George Topârceanu, nr. 2; Saldovin Comp SRL, pentru construire spaţii comerciale (subsol, parter, etaj) şi branşamente la utilităţile existente, după aprobare PUZ, în strada Nicolae Iorga, nr. 22.

Econuts Processing SRL vrea să construiască hala-depozit, cu utilităţile existente aferente şi împrejmuire în cadrul proiectului de „înfiinţarea unei plantaţii de nuc din cadrul exploataţiei agricole”, în punct „Deal”, strada Calea Pietroasă; Nephroroc SRL, care intenţionează să construiască o clinică medicală în regim ambulatoriu, centru de dializă (parter), împrejmuiri, firme pe faţade, amenajări exterioare, elaborare PUZ, în strada Mărăşti, nr. 4; Andreea Mariana Oancea, care vrea să-şi ridice o casă (parter), plus branşamente la utilităţile existente, la proprietatea din strada Grădiştei, nr. 18A; toţi au primit actul pe 25 martie.

Cold Ravel SRL, reprezentantă de Vasile Grămadă, a ridicat certificatul de urbanism pe 26 martie, intenţionând să construiască o hală – fabrică de ferestre şi uşi termopan din lemn, după aprobare PUZ, în strada Braşovului, fără număr; iar Setro Metal Group SRL a avut gata actul pe 31 martie, cerut pentru construire hală de producţie în punctul Grădişte. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!