-2.6 C
Campulung Muscel
05/12/2023

Acţiune în forţă a inspectorilor ANAF la tarabele de mici şi bere

Buticarii de la terasele din faţa Primăriei au fost controlaţi pe nepusă masă

Zilele Municipiului nu s-au încheiat aşa cum se aşteptau comercianţii, care abia îşi frecau mâinile, gândindu-se la cât profit au făcut de pe urma petrecăreţilor, care au mâncat şi au băut până nu au mai putut. Cu comenzi de zeci de mii de mici pe seară, au crezut că s-au scos cât pentru un sezon întreg. Planurile le-au fost date peste cap de către inspectorii ANAF, care au desfăşurat o acţiune fulger pe la toate standurile de mici şi bere din Piaţa Primăriei. De această dată, trei maşini inscripţionate i-au adus pe „sperietorii” comercianţilor. Aceştia au lăsat autoturismele în parcarea din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor „Clubul ARO” şi au mers pe jos, până la terase, îmbrăcaţi civil, în haine de vară, cu ochelari de soare la ochi. I-au luat ca din oală pe tarabagiii, care au început să fugă, dintr-odată, ca potârnichile. De fapt, toată zona centrală a fost un murmur, foarte multe magazine au pus lacătul pe uşă, inclusiv cele din Centrul Comercial „BIG”, de la notariat.

De data aceasta, au scăpat, pentru că inspectorii s-au dus ţintă către comercianţii veniţi expres pentru Zilele Municipiului. Reprezentanţii ANAF le-au cerut actele firmelor, precum şi registrele cu toate vânzările. Au fost luaţi la rost pentru eliberarea bonurilor fiscale, cât şi pentru neexpunerea preţurilor şi a afişelor obligatorii de atenţionare. Controlate au fost şi tarabele restaurantelor din Câmpulung, cele care nu au apucat să strângă calabalâcul. Printre mese s-a ivit şi viceprimarul Liviu Ţâroiu, care s-a arătat foarte interesat de rezultatul controalelor. Cert este că, la miile de consumatori pe care le-au avut la terasele din Piaţa Primăriei, vânzătoarea nu îţi punea bonul în farfuria cu mici şi muştar. Nici nu ar fi avut timp, pentru că altfel îşi pierdeau clienţii.

Mulţi dintre comercianţi strigau că inspectorii ANAF au reuşit să strice sărbătoarea şi au creat disconfort petrecăreţilor, dar, cel mai probabil, cel mai mare disconfort a fost făcut în buzunarele lor.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!