1.9 C
Campulung Muscel
29/11/2023

Astăzi, şedinţă de Consiliu pentru votarea unui nou viceprimar

Astăzi, 21 aprilie, de la ora 15.00, aleşii locali au fost convocaţi la o şedinţă extraordinară ce se anunţă a fi „explozivă”. Toate punctele de pe ordinea de pe ordinea de zi sunt sensibile, Consiliul Local stând pe un butoi cu pulbere. Patru proiecte sunt prevăzute în programul şedinţei, toate de interes ridicat pentru comunitate.
    =Primul punct se referă la un proiect de hotărâre privind delegarea unui consilier local care să îndeplinească temporar atribuţiile viceprimarului.
    =Al doilea punct pe ordinea de zi face referire la un proiect de hotărâre privind „Dezvoltarea  infrastructurii turistice a Municipiului Câmpulung prin reabilitarea zonei turistice şi de agrement Complex Parc Kretzulescu”. Cu alte cuvinte, se va decide viitorul proiectului „Kretzulescu”.
    =Al treilea punct pe ordinea de zi este destinat unui proiect de hotărâre privind împuternicirea viceprimarului să semneze procesul verbal de predare primire a Casei de Cultură „Tudor Muşatescu” împreună cu inventarul lucrărilor executate până în prezent.
    =Ultimul proiect de hotărâre are nevoie de votul aleşilor locali pentru împuternicirea viceprimarului să semneze contractele de concesiune/închiriere pentru terenurile afectate de lucrările pentru rezolvarea avariilor la conducta de aducţiune apă brută.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!