20 C
Campulung Muscel
18/07/2024

Primăriţa de la Mihăeşti a reprodus gestul Elenei Lasconi din noaptea victoriei

Primăriţei de la Mihăeşti, câştigătoare a celui de-al doilea mandat, i-a plăcut atât de mult gestul Elenei Lasconi din noaptea victoriei, încât i-a urmat exemplul. Nu tot noaptea, ci ziua, pe lumină, ca să iasă bine fotografia. Ce-i drept, Andreea Iuliana Crîmpiţă Matei a ridicat tricolorul doar pentru poză, în timp ce Elena Lasconi l-a fluturat printre oameni, atât în 2020, cât şi în 2024, ca manifestare a triumfului binelui asupra răului, într-un oraş şi într-o ţară care par că nu-şi găsesc calea spre traiul dorit de români. În 2024, chiar a triumfat binele în faţa răului pricinuit de adversari lipsiţi de conştiinţă, care au lovit iresponsabil într-o comunitate fără vină, în goana după funcţia deţinută de Elena Lasconi. Un om pe val şi la nivel naţional, nu numai într-un orăşel a cărui conducere o câştiga la alegerile din acest an şi dacă îşi lua concediu pe durata campaniei.

  • Andreea Iuliana Crîmpiţă Matei a rămas la Primărie

Revenind la performera de la Mihăeşti, Andreea Iuliana Crîmpiţă Matei este şi ea tot la al doilea mandat, inspirând, la fel ca omologa de la Câmpulung, şi alte doamne să le calce pe urme şi să îndrăznească să candideze la o funcţie pentru care se luptă, de obicei, bărbaţii. Lidera comunei muscelene s-a inspirat din maniera în care Elena Lasconi şi-a exprimat bucuria victoriei într-o noapte cu emoţii intense. În 2020, au fost emoţii pentru obţinerea funcţiei de primar, iar în 2024, pentru câştigarea Consiliului Local.

Candidatei social-democrate i-au făcut concurenţă doar doi rivali, un liberal şi un independent, pe care i-a lăsat mult în urmă. Dacă ar fi să comparăm şi scorurile obţinute de cele două doamne despre care am făcut vorbire în acest articol, trebuie să spunem că Elena Lasconi, cu 69,58%, a obţinut un rezultat mai mare cu zece procente faţă de Andreea Iuliana Crîmpiţă Matei, preferată de 59,48% dintre alegătorii de la Mihăeşti. Şi primăriţa PSD-istă a avut un mandat dinamic, cu proiecte beneficiare de fonduri nerambursabile, unele realizate, altele în curs de realizare.

Şi tocmai pentru că are de muncă, având în pregătire câteva investiţii mari, Andreea Iuliana Crîmpiţă Matei, fiica fostului primar Gheorghe Matei, nu s-a mai întors la postul de la Consiliul Judeţean, pe care îl ocupa înainte de alegerile din 2020. Când, de nevoie, întrucât tatăl său a fost împiedicat de ANI să candideze, şi-a părăsit serviciul bun de la Piteşti. Şi n-a făcut rău că a rămas, pentru că, oricât de multă bătaie de cap ar fi, când ai investiţii cu fonduri atrase, altfel te vede lumea ca primar.

În 2024, primăriţa de la Mihăeşti a crescut sensibil în procente faţă de rezultatul din 2020, când au votat-o 58,55% dintre consăteni.

Sursa foto cu primariţa de la Mihăeşti: Facebook

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!