11.6 C
Campulung Muscel
24/05/2024

Astăzi, Muzeul Municipal Câmpulung găzduieşte vernisajul expoziţiei artistei plastice Diana Bell, „Cui îi este frică de gri”

Comunicat de presă

În luna mai, Secția de Artă Plastică găzduiește expoziția artistei plastice Diana Bell „Cui îi este frică de gri”. Exponentă a curentului contemporan abstract, Diana Bell ne spune despre această expoziție:

Am ales să mizez pe GRI considerând că este numitorul comun al lucrărilor mele, cel care le conferă coerență și unitate.  Discreția GRI-ului este adesea înșelătoare. Este o nuanță care pare să respire și să trăiască în umbra altor culori, dar este, totodată, cel care le îmbogățește cu semnificație și le dă putere.

La rândul său, doamna Ana Amelia Dincă, critic de artă, ne împărtășește, printre altele:

Indiferent care este punctul de inspirație al imaginilor de acum, raportate la situații existențiale, la concepte filosofice sau la impresii despre anumite contexte urbane, problematizarea unei situații plastice de factură abstractă situează cromatica Dianei Bell în amplitudinea unui element de forță prin contrastele aflate sub cupola estetică a griului.

Muzeului îi face astfel  o deosebită plăcere să prezinte publicului muscelean, în premieră, lucrările de artă ale unei artiste născute în Câmpulung cu o prezență națională și internațională.

Vernisajul are loc astăzi, 10 mai, la Secţia de Istorie şi Artă Plastică, la ora 17.00.

Manager, Alexandru Oprea

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!