5.6 C
Campulung Muscel
September 21, 2021

Bătaie între două familii rivale din Vlădeşti

Marţi după amiază, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni au fost sesizaţi prin Serviciul de Urgenţă 112, în jurul orei 16.00, cu privire la faptul că pe raza localităţii Vlădeşti are loc o altercaţie între mai multe persoane.

Din primele verificări, s-a stabilit că membrii a două familii s-au agresat reciproc, pe fondul unei stări conflictuale spontane, mai mulţi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 54 de ani, lovindu-se reciproc.

Pentru aplanarea conflictului, patrula care a intervenit iniţial a fost suplimentată de un echipaj din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Goleşti şi de un echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung.

După aplanarea conflictului, doi dintre bărbaţi au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportaţi la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în cauză urmând să fie administrat probatoriu pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Poliţiştii au continuat cercetările în cadrul dosarului penal, 12 persoane fiind conduse la sediul poliţiei. După administrarea probatoriului, poliţiştii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, faţă de doi bărbaţi, de 20 şi de 31 de ani, ambii din Vlădeşti.

În cursul zilei de astăzi, urmează ca cei doi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!