11.3 C
Campulung Muscel
20/05/2024

Muscelul Câmpulung merge la barajul pentru promovarea în Liga a 2-a din poziţia de campioană!

Cu două etape înaintea finalului play-off-ului, Muscelul Câmpulung este campioana Seriei a 5-a, din Liga a 3-a, după ce marţi, în runda a şaptea, a învins, pe „Municipal”, cu scorul de 3-2, pe Kids Tâmpa Braşov. Golurile echipei muscelene au fost marcate de Ştefan Coman (min. 33), Robert Dumitrescu (min. 37) şi Ionuţ Jenaru (min. 75), iar pentru oaspeţi a punctat Covalciuc (min. 47, 69). În urma acestui rezultat, Muscelul a acumulat 60 de puncte, cu opt mai multe decât ocupanta locului 2 în clasament, Olimpic Zărneşti.

În ultimele două etape, elevii antrenorului Costin Lazăr vor întâlni pe Olimpic Zărneşti (10 mai, acasă) şi Olimpic Cetate Râşnov (18 mai, deplasare), după care se vor pregăti pentru barajul de promovare în Liga a 2-a. „Într-o demonstrație de pasiune, dedicare și perseverență, FC Muscelul Câmpulung a cucerit inima suporterilor și a învins toate obstacolele pentru a deveni campioana Seriei V din Liga a 3-a! Cu fiecare pas pe teren, această echipă a dovedit că nu există vis prea mare sau provocare prea dificilă. Barajul pentru promovarea în Liga a 2-a este următoarea etapă pe drumul spre glorie, iar FC Muscelul Câmpulung este pregătit să lupte pentru fiecare minge, pentru fiecare șansă și pentru fiecare vis al suporterilor săi. Cu un spirit de echipă neînfricat și cu determinare în suflete, acești jucători sunt gata să își pună amprenta în istoria fotbalului românesc! Este momentul ca întreaga comunitate să se unească în spatele echipei lor, să îi încurajeze și să le ofere susținerea necesară pentru a-și atinge obiectivul. Pentru că în spatele fiecărei lovituri de picior și fiecărui gol se află o comunitate întreagă care crede în ei și în puterea lor de a reuși. Fie ca spiritul și energia suporterilor să fie combustibilul care să îi conducă pe jucătorii FC Muscelul Câmpulung către victorie în barajul pentru promovare! Este timpul să arătăm lumii întregi că nimic nu ne poate opri în calea visurilor noastre! Mulțumim suporterilor, staff-ului, jucătorilor, conducerii și fiecărei persoane care a fost aproape de echipă și s-a implicat în acest parcurs incredibil! Cu ajutorul vostru, suntem pregătiți să luptăm pentru promovarea în Liga a 2-a și să arătăm lumii întregi că împreună putem realiza orice!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului. Olimpic Zărneşti este a doua echipă calificată matematic la barajul pentru accederea în cel de-al doilea eşalon fotbalistic al ţării.

N. Manole

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!