37.4 C
Campulung Muscel
16/07/2024

Echipa de fotbal a Colegiului Național „Dinicu Golescu” s-a clasat în etapa județeană a Campionatului de fotbal „Cupa Liceelor – Viitori Campioni”

Prima ediție a Campionatului de Fotbal „Cupa Liceelor – Viitori Campioni”, organizată și finanțată de Consiliul Județean Argeș, a început la Câmpulung, în urmă cu o săptămână, mai exact pe 8 noiembrie 2022. Șase licee din Câmpulung Muscel și unul din Rucăr s-au confruntat în meciuri de fotbal spectaculoase,  pentru a se califica în finala locală. Luni, 14 noiembrie 2022, s-a desfășurat etapa zonală, la care au participat echipele finaliste.

Luni, 14 noiembrie 2022, s-au confruntat echipele câștigătoare ale celor două grupe, respectiv Liceul Teoretic „Dan Barbilian” și Colegiul Național „Dinicu Golescu”. În total, la acest campionat, au participat șapte licee, împărțite în două grupe. Prima grupă a fost formată din Liceul Teoretic „Dan Barbilian”, Liceul cu Program Sportiv și Colegiul Național Pedagogic „Carol I”. A doua grupă a fost formată din Colegiul Național „Dinicu Golescu”, Liceul Tehnic Auto, Liceul „Victor Slăvescu” și Colegiul Tehnic Câmpulung.

În urma meciurilor disputate, echipa finalistă din prima grupă a fost cea a Liceului Teoretic „Dan Barbilian”, iar a doua echipă finalistă, din cea de-a doua grupă, a fost Colegiul Național „Dinicu Golescu”. Pe locurile secunde în cele două grupe s-au clasat echipele Liceului cu Program Sportiv, respectiv ale Colegiului Tehnic Câmpulung.

Meciul pentru finala locală, susținut în sala de sport a Liceului Teoretic „Dan Barbilian”, s-a încheiat luni, 14 noiembrie 2022, cu un scor de 1-0 în favoarea echipei Colegiului Național „Dinicu Golescu”, cea care s-a clasat în etapa următoare, care va fi jucată la nivel județean.

Robert Adrian ŞTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!